nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Wednesday, March 4, 2009


ENTRY SEJUK HATI SENDIRI......


td aku mmg panas.... panas..... panas.... giler....
tp tengahari tadi.... nak bagi nak sejukkan hati aku....
zasssssssssss.... aku berdezup pegi umah baru....
nak nengok perkembangan terkini.....


hmmmmm oklah... dah banyak perkembangan.....
cuma plaster s'ling belum ada perkembangan lagi....
belum mula apa2.... lagi.... mgkn besok kot....

so meh nengok apa yg jadi.....

nila rupa kat tepi tangga tu... aku amik design BUNGA ROS sekuntum je... tp ROS ttp WANGI walaupun dia tak hidup.... cuma cat je aku tak pilih lg nak kaler apa....
kasi ZOOOOOMMMMMM skit...


gambo bawah plak... bahagian pintu dpn... siap ada benda alah tu... hahahaha cantik cantik.... i like.....



ni plak... progress wet kichen....
..............................................................................................................................
nota : seronok rasanya nengok apa yg dirancang berjalan dengan lancarnya.... alhamdullillah.... amin amin amin..

14 comments:

jesnita_ns said...

bila dh tgk..mcm² dh siap kt umah baru tu..sure berkobar² nk dok umah baru kan kak..hehehehe..sy dulu pn camtu..hari² dtg pn tak kisah..janji puas hati..

EraNaZeErA.. said...

to JES >

tu la... hari2 mesti nak p nengok... yg tak sabar tu bknya apa... penat woooo nak byr dua rumah tiap2 bulan... mau kosong poket nnt... hehehe

~ INA ~ said...

beb...syok nye aq tengok..
rumah aq x mula mula lagi pun..
td aq lalu...dia baru dok letak barang je kat lobby tu....huhu

psss...esok boleh la aq p tgk rumah ko...boleh ek...hehehe..

EraNaZeErA.. said...

to INA >

ishh ko ni jap nana la, cpm, ina la... poning aku... sib baik kuar gambo ko yg cun...

sabar2... ari tu aku cam ko ler... dok tunggu2 bila mau pasang...ari2 round... mmg kuciwa kalu nengok belum ada progress....

g ler.... aku waktu lunch conpem aku g nengok... saja ja... kalu apa2 leh ler conplen time tu gak... cuba ko g nengok grill aku... ada part2 yg agak kuciwa skit cara pemasangan... tp aku dah conplen dah....

kakpiah said...

aku raser hang lg cpt buat hse warming dr cik tipah tu... *menopos la kita dok nungguuu..*

dan kalo hang jempot aku p umah baru hang tu..
kalo la kan.... kalo...

aku nk ambik gambo kat bunga wos kat tangga tu jer..

tmpt lain tanakk...
hikhikhik...

mummy_adam said...

cantik nyer... best.. best.. :)

EraNaZeErA.. said...

to KAK PIAH >

hahaha... aku pun rasa cam2... cam mkn tahun gak nak tunggu cik tipah ajak kita... tp aku totap tak mau putus asa.... usaha tangga kejayaan kan....

ishhh jemput... mesti jemput... takut hang la tak sudi...ehehe....

oooo.... bleh bleh...

EraNaZeErA.. said...

to MUMMY ADAM >

toche toche...

pinkiss said...

err.. bunga kat tangga tu taruk keler pepel pun santek rasanya..

EraNaZeErA.. said...

to kak PINKiSS >

la.. ingatkan akak nak suggest kaler peberet akak... PINK... pepel ok yerk.... ok ok ... nnt era tanya itu kontraktor... ayw toche bg idea

alladiin said...

wet dapur tu, your hubby buat sendiri ke...terrernya dia..

EraNaZeErA.. said...

to ALLADiiN >

ishhh... ye la kalu dia wat... wa tabik spring ler...hehehe... mana nak ada masa... sumanya upah... tp duit dia ler.. hehehe

pinkiss said...

mmg pun suka PINK. tapi perlu kena dgn tempatnya. pink leh cat kat dinding. (pink juga..)

EraNaZeErA.. said...

to kak PinKiss>

hehehe.... aaa... ok gak gak dinding kaler pink... umah era skrg pun mmg dinding separuh kaler pink... mmg lembut... n cumil je... hehehe