nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Tuesday, March 24, 2009

HADAP !!!!!!!!!!!!!!!!!! SANGAT KE AKU??????

sapa kata aku hadap sangat suh org kredit blog aku...
aku kata... atau ada orang yang terasa...

dan terkena batang hidung sendiri.....


lalalalalalala.... LU PIKIR LA SENDIRI.....


jadilah diri sendiri.......... lalalalala....

aku tahu n sedar blog aku hanya blog yang biasa2 saja...
bknnya ramai penjengah pun.,....
tp aku tetap dgn cara aku...
no.... copy paste yerk...... dari blog org lain.....
aku adalah AKU.....

no cara dibawah yerk....



gambar dr pakcik ni....yerk..

.....................................................................................





nota aku: jangan pandang belakang.... jangan KATA BELAKANG.....
TEGUR... n CAKAP DEPAN2........ ada BRAN..................................... tunjukkanlah BUKTI ............lalalalala

14 comments:

~ NANA ~ said...

wooo....sape yg buat ko tambah paneh yg sedia paneh ni...hehe...
aq nak nyibuk boleh...wahahah..kata jiran...haha

EraNaZeErA.. said...

to NANA>

ada umat manusia yg tetiba... nak melatah..... hehehe..

nnt aku story kat umah kita yerk.. haaha...

Naughty Adam said...

aiikkk dua tiga menjak ne hanginn je apsal??? piriut ke??? opsss ter LASER plak... ahaha~ Kasi buat tak tau sudah le... adoii!!!

EraNaZeErA.. said...

to ADAM >

heheh... entah ler... aku ok je... mana ada kacau org.. org yg dok sibuk2... hehehe.. soalan maut tu.. tp takler laser pun... so so je...

aku mmg buat tak tahu...

Elyn said...

ish nape ni???? plagiat sapa???

mummysya said...

Era, ko pi jer TEPEK kat muka dia. kalo tak asyik nak kata orang jer, kesalahan diri sendiri tak sedar....

kakpiah said...

lalalalala...

aper nih ? aper nih?

grow up era!! grow up!!

katanyer...
;D

EraNaZeErA.. said...

to ELLYN >

hehehe.. ntah mgkn bkn plagiat kot.. mgkn tersama.. aku just tanya je... tetiba plak dia dok p kata aku hadap suh kredit blog aku... apa kes..... mesti takut sama itu byg2... hehehe... biarkanlah... malas layan...

so meh kita senyum cam syasya tu yerk... baru happy hidup ini... wakakah...

to MUMMYSYA >

takleh centu... kang org musti ingat aku yg jahat... al maklumlah aku ni bknnya org yang lemah lembut ayat jiwang karat punya... hahahaha... silap2 org tak caya apa aku kata.... hehehe

to KAK PIAH >

wooooo... aku mmg nak grow up... tp dah tak bleh... menten rendah comel cuit gitu... hehehe...

tipahvogue said...

angah, Tuhan Maha Mengetahui..takpe2...sabo ye ngah! *sambey urut dada sepan angah*

EraNaZeErA.. said...

to TIPAH>

ya betul deq... TUHAN MAHA Mengetahui.... aku ok je.. aku tak reti nak berlakon2 baik, ayat jiwang2 karat punya... aku direct je... kalu tak kena gaya... tp kang org conpem2 akan kata aku plak yg jahat... coz disana sinun ayat baik punya lentuk...eeeeeeeee

aku mmg tengah urut dada gak... tp ada pisau kat sebelah.... heehhehe

Mommy Prince said...

Eera biasa ar manusia..ko tau kat blog aku lagi ganas kutukukan kat shout box tuh..siap ckp aku blogger jakun sume nk citer.. tp kan dorang ni tulis camtuh..tp tak berani depan2 tunjuk muke.. sekadar ckp jek kat shout box.

hati busuk itam dorang ni payah nk buang kalau dah habit..

Mommy Prince said...

dengan ini aku dah delete shoutbox aku..kekek

Mommy Prince said...

dengan ini aku dah delete shoutbox aku..kekek

EraNaZeErA.. said...

to MOMMY PRINCE >

la sampai camtu ke... apahal dorang nak sibuk2... blog kitakan... so hak kitalah... mmg org dah hati busuk cenntu ler perangainya... sian ko...

tp takper... satu hari org centu kena gak kat batang idung dia sendiri....