nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Tuesday, June 9, 2009



MENYELINAP....




Menyelinaplah kamu selagi kamu boleh menyelinap masuk.....
walaupun tidak meninggalkan jejak...
yang pasti... aku tetap tahu kamu sentiasa membaca blog aku yg suam2 kuku ini...
hahahaha..... aku tidak pernah melarang sesiapa utk membaca blog aku ini...

sbb itulah aku tidak privatekan... tp kenapa KAMU mesti menyelinap masuk melalui


blog orang lain....??????????????



adakah kamu takut tertinggal kesan di blog aku... walhal... aku ttp tahu kamu hari2
membaca blog aku....
wah.. aku pun turut membaca blog kamu... tp aku tidak menyelinap dari mana2 blog...
aku SETERET TO THE POINT... maksudnya... aku terus ke blog kamu kalau aku rasa
ingin membaca.... coretan kamu..... sbb kamu juga tidak MEMPRIVATEKAN blog kamu...
jadi aku rasa kamu mmg tidak kisah jika sesiapa pun membaca blog kamu termasuk aku KAN??????


JADI

itu lebih baik dari menyelinap dan berpura2 tidak membaca tp dibelakang...
kamu suka makan DAGING MASAK MERAH (mengumpat)....


INSAF2 LAH...


nota AKU : Blog aku ni bukanlah best TAHAP GABAN atau GLEMERES ke... cita dalam blog aku pun cam biasa2 je... tak de menarik sgt pun.. so masuk jelah dari pintu depan... tak payah melalui pintu belakang atau pintu rumah orang lain.... :p

14 comments:

Ibuhani said...

ade gak org mcm tu eh.....tp x pe..itu menunjukkan blog awak ade tarikan...he..he...

EraNaZeErA.. said...

to IBUHANI >

hehehe... ada kak... org cenntu..

Masy said...

oooo ade eh hehehehhe

~ NANA ~ said...

alamak..mana ko tau aq masuk pintu blakang...baru nak seprise...hehehehe...

beb...ko idola dia la tu...tu pasal dia malu2 ...hehehe

Bitt said...

uik macam mana ikut pintu belakang tu??? setahu kite pencuri jek suke ikut belakang nih..hehehe

EraNaZeErA.. said...

to MASY >

ada3x...ehehe

to NANA >

kekonon... idola.. tp .... malaslah... buat sakit kpala aku je..hehehe

psst... mana entry baru itu...


to BiTT >

hehehe.. zaman IT sumanya bleh terjadi gitu... hehehe

danishahumaira said...

biorla era,org mcm ni kita biarkan je bila dia bosan diam la dia kalo dia nk diam la, yg ptg kita x ngumpat dia kat blog kita

EraNaZeErA.. said...

to DANISHAHUMAIRA >

ya betul... ishh tak kosa aku nak menstory hal dia.. gasak dialah... tp apa yg aku story kat blog aku... dia plak dok sibuk... ishhh conpius aku....

mummysya said...

ish!!! era, samalah kita. lepas tu dia lg bijak tp sebenarnya budus, dia pegi ambil konco-konco dia punya id dlm community letak kat tpt dia....

walhal.....

muahahaha!!!

Era, esok aku nak pi bangi, jumpa lawyer. tak sabar nak post entry pasal nie....

EraNaZeErA.. said...

to MUMMYSYA >

hehehe... terlalu bijak bijak..

oh ye ker... semoga sumanya berjalan dgn lancar...

pssst.... pastu jgn lupa story yerk.. aku pun nak busy body gak lah... bleh tak...??? hehehe..

rynn2506 said...

alamak sape kah insan yg suka ikut pintu belakang itu?? kalo x salah ikut je la pintu depan ye dok??

EraNaZeErA.. said...

to RYNN >

entahlah... susah nak ckp pasai apa dia jadi cm 2... sakit jiwa kot.. hehehe

~ NANA ~ said...

beb...n3 ituw tunggu dlu...z ckp tunggu rumah dah sttle make over...ada lagi ni...hehehe...sabor beb..sabor..wah..gitu..

jemari-sepi said...

tu lah kan..ader org cam tuh..sama lah kita..x apa dear,redha kan ajer..bila dia sibuk nk th hal kita aktiviti kita maknernya dia mmg tak leh nak lupakan kita..nak tahu ejr hal kita..penyibuk tol kan..hahahha...

tapi dear,jemari ikut jalan yg betul tau tgk blog u..hihihihii