nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Wednesday, July 8, 2009

THANKS...




tima kasih... to RYNN.... coz kasi award ni....
n toche very 4... sbb rynn selalu gak jengah blog aku yg agak jarang berhapdet... hehehe...
taraaaa.... inilah award itu...
so... skrg aku nak kasi plak award ni kat... 15 org member blogger...
  1. cik tipah
  2. ibu NINJA aka KAK WOS
  3. mummysya
  4. mummy wafiq..
  5. mamaeshaelyn @ ACHU
  6. mamarempit
  7. ibuhani
  8. zatul
  9. wan nur intan...
  10. alladiin
  11. mimie
  12. nana (jiranku yg dah lama tak hapdet...)
  13. umie
  14. NAUFAl aka adik aku
  15. mamabatrice

so pada kekawan yg aku list tu.. amik lah yerk.... but sowy aku malas nak letak link kowang...

nota AKU : dah 4 hari aku demam... tp awas... bukan itu penyakit yerk... sudah diconpemkan dengan doktor..... tp still tak mau baik lagi... huhuhhhh


6 comments:

Ibuhani said...

mekacih....ambik ni...

rynn2506 said...

sesama kasih kak era....

ni ha..baru nak teringat nak tya akak...kite xleh access blog adik akak tu la sbb dia dah privatekan blognye...kite nak gak jd pembaca setia...tp kalo dia x sudi nak invite kite xpe la...heheh..kite paham..privacy org...

n lg satu....get well soon kak...!!!

rynn2506 said...

lupe plak nak kasi email add..

rynn256@gmail.com

tipahvogue said...

get well soon my prenk!!! patot la sunyi jaaa....

mamarempit said...

award??? dh dapat dr Cik Tipah..anyway...10Q memanyak...

Dah sihat lom???

alladiin said...

tima kacih beb... jgn ngelat makan obat ek..