nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Monday, August 17, 2009

BER HU HA HU HA!!!!!!!



cerita dah basi...


kejadian minggu lepas....


jumpa 2 org umat manusia ni....


dah lama kenal.... dalam sebelas taun lepas...


smpai ke hari ni...


masih.... berkawan dan bersahabat.....


motip ber hu ha hu ha ari tu... adalah


sbb salah sorang kawan aku ni..


turun area putrajaya.... ada latihan bowling...


dan sorang lagi.. mmg dah keja kat area situ...


so... mmg best dapat berhuhahuha dengan dorang...


sorang tu... ayong namanya... gelaknya sama ja seperti sepuloh tahun dulu...


adeq plak..yg dah glemor ngan nama cik tipah... ttp tak berubah... cuma saiznya yg berubah.... menjadi cumil sikit... oppssss.. jgn marah....


dan yg pasti... hu ha hu ha ari tu mmg best.... smpaikan aku terlupa sekejap yg aku tengah demam..... huhhhhh.... bila dah balik baru demam tu muncul kembali.... bleh ke cenntu...




kami bertiga.... saja... biarkan gambo jd cam2... tetiba jd cam lawa ja aku nengok....



so yg tudung purple... tu ayong...aka awin.. dan yg agak cumil itu... adeq.. dan nama glemor skrg ni cik TIPAH.....


sekali lagi..... kami yg dah sebelas tahun berkawan...






nota AKU : best...best... sesekali dpt berborak.... dgn org yg tak kisah n tak terlalu memilih kawan yg baik2 je... yerkkkkk????




dan disebabkan umat manusia terlalu ramai diklinik... aku balik umah ja... besok akan ku terjah sekali lagi kalu aku rasa masih sesak nafas.... tp yg pasti... hari rabu dah ada temujanji

11 comments:

masviona said...

bestkan if dpt jupe ngan kawan lama lepas tuh dpt lak borak sakan...:)

aah ler tipah tuh makin kurus skrang nih.......huhuhu...slim melim gitu

EraNaZeErA.. said...

TO MV >

mmg best sgt... lagi2 dok smbg hal dulu2... happy giler...

suka ler cik tipah tu... org kata dia slim...hehehe

rynn2506 said...

bestnye dpt lepak ngan kengkwn lama..nak² plak lama x jumpe n sekepalan kan kak era??

tipahvogue said...

ahkak kurus?!?! woweeeeeeeeeeeeeeee!!! hahaha..jgn marah ngah!!! :p

thanks mv! ihikss

EraNaZeErA.. said...

to RYNN >

aaaa... mmg best... dan lagi best bila sekepala... yg no sentap2 gitu....

to CIK TIPAH >

ye ye ye lah... cik tipah dah slim melim... kan ayong kan...????????? hehehe....

kak wos said...

aku pon soka tgk awin tu.
senyomm jer..
kem salam ngan dia yer era :)

EraNaZeErA.. said...

to KAK WOS >

aku ko tak suka nengok ke???

insyaallah...

tp pompuan tu baca je blog ni...

ha... ayong... kak wos kim salam...

awin said...

kak wos,

Waalaikumsalam..aku mmg senyom jer kak wos kalu bengang pun senyom gak..hehehe

EraNaZeErA.. said...

to AWIN >

bagus ler cenntu..

jgn cam org tu.. ada yg tak kena kat hati... skit2 nak tarik muka mcm makan cuka 10 botol kan....kan..kan... tp dok perasan baik.. eeee... nyampassss...

Anonymous said...

Danke, ist weggegangen, zu lesen. viagra rezeptfrei schweiz cialis generika [url=http//t7-isis.org]levitra rezeptfrei[/url]

Anonymous said...

hi all
http://www.tor.com/community/users/cremalbrowam1981
http://www.tor.com/community/users/profecmiesig1971
http://www.tor.com/community/users/usalluver1976
http://www.tor.com/community/users/boyterdoriff1977
http://www.tor.com/community/users/riagecuges1970