nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Saturday, March 27, 2010

RAPI….

 

KEKALKAN KULIT MUDA REMAJA………

 

26032010534

 

kejadian.. masa pesta buku kat pwtc… dah penat2 menawaf, membelek, membeli buku2… sampai kat bhgn karangkraf… telah terjebak.. dengan ini…

kiranya…. boleh amik gambar berseorangan, reramai..or gambar anak pun bleh…. dan pilihlah nak jadi cover majalah mana….

disebabkan… aku n the geng… adalah wanita gitu… so kitarang pilih… cover RAPI…

tajuk utama… KEKALKAN KULIT USIA MUDA REMAJA… hehehe…

ok tak.. kebetulan.. dalam berlima.. aku ja yg pakai blaus n seluar.. yg lain ayu gitu… berbaju kurung.. so… mcm sedang elok ja..aku ditengah2… dan tudung pun kaler itam… mcm sesuai je..kan..kan.. kan….

 

 

nota AKU : kenangan…. mana tau.. nnti ada yg kena transfer… dan mmg enjoy…. bila sekepala….

8 comments:

eyza said...

cantik... ingatkan cover majalah utk bulan ni.... bestnya gi pesta buku.... ops... salam kenal.... jom la tukaq2 link...

sWeEtDaRLinG said...

fuyyoohhhh!!! ni mmg kuaq majalah betoii ke main2 jaa ni?

imanamani said...

wah....meriah.....

EraNaZeErA.. said...

to EYZA >

hehe.. saja je... nak jadi cover tak layan.. so cover tipu2 jelah.. ok.. thanks jengan.. link2 yerk :)

to AMY >

main2jalah.. kuaq majalah untuk diri sendiri gitu konsepnya... hehee

to IMANAMANI >

meriah2... selagi boleh.. :)

jesnita_ns said...

ye lah kak..ada bakat jd model muslimah ni..

MY HEART said...

comei..comei...

*Miss Geli^ said...

ku ingatkan betol ko masuk majalah..nak siap siap g beli dah ni

EraNaZeErA.. said...

to JES >

hehe.. insyaallah.. mana tau.. tetiba jadi model tu majalah baru.. I LUV ISLAM... :)


to MY HEART >

toche toche... hehe.. sesekali di touchup bagi cantik selepas sanding 8 tahun dulu... wah..

to MISS GELI >

weihhhh betul lah.. cuba ko gi cari kat kedai mamak jual majalah.. konfem ada... kalu ko dpt.. aku kasi adiah BAIK PUNYA... hehehee