nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Friday, March 12, 2010

REJEKI KAWAN AKU… tp bukan aku…

 

isshhhh…makcik ni sorang…mmg murah rezeki…

SDC13013

 

 

patutnya bulan ni.. aku n makcik ni dan geng yg lelain booking nak gi Jakarta…Bandung… tp disebabkan… ari2 tetiba ada tanah runtuh kat bandung.. terus cancel… tak berani nak amik tanggung risiko… yelah kan.. kekadang org pegi ok.. tiba2 time kita pegi tak ok..so..maybe next time..walaupun sedih… huhuhhhh…

tp…. lepas dah cancel trip ni… kawan aku sorang… ni dapat rezeki BESAR PUNYA….

fully seponserrrrrr… sepenuhnya….. waaaaaaaaaaaaaa… bestnya…. yg paling bestnya…bercuti…. ke LONDON….wahhhhhhhhh…. mmg rezeki makcik ni… (eh… makcik ke)… hehehee

family yg memberi rejeki itu..adalah… makcik ni… punya kawan di alam maya…. dan menjadi nyata…

itulah…kan..kalau kita ramai kawan..dan pandai menjaganya… ada ja rezeki yg baik… datang… itulah balasan bagi sebuah keikhlasan….

jgn hanya…. kawan ja yg ramai kat alam maya…tp… hanya tipu semata2… hanya nak memeriahkan kotak komen ja.. tp yg benarnya… lu pikirlah sendiri….

SBB APA?????????????…

SBB KEIKHLASAN KITA PUNCA SEGALANYA…

wah… tetiba melalut plak..hehehe…

apa2… aku mendoakan moga selamat perjalanan pergi dan balik member aku sorang ni… dan tak lupa … SUBINIAR……………. hehehehe… :)

 

DSCN0131

 

 

nota AKU : biarlah dia bahagia dengan cara dia.. janji dia tak kacau orang… dan tak menyendir2 sesapa pun.. mahupun dari kata2 yg halus or kesat…. noktah!!!!!!!!!!!!!!

6 comments:

MY HEART said...

kAK eRA,

sETujuk sesangat.. hiks... tak guna ramai kawan tapi tak lekat satu pun ngan kita kan.. nak cari ramai kawan biarlah yang setia bukannya sekejapan cuma..

harap2 cik tipah bawak le sibinier dari london... ahaks...

EraNaZeErA.. said...

MH >

hikhikkss.... kan kan kan.... keikhlasan punca segalanya.. kekadang ni.. dunia cyber ni.. kawan mmg ramai.. pengomen tegar tak tegar le.. tp yg nyata.. tak semua ikhlas kan...

aaa... subiniar tuk KITA......... hehehe..

mamarempit said...

sonot ek gwen gi coti2 ke london....jeles tu memang jeles..tp bukan dengki kan era....jeles sbb tk dpt pegi...huuu...dlm mimpi pun lom tau dpt ke tak...

imanamani said...

betul tu era..kadang tu dah bertahun kawan..tapi hanya sekadar kawan... belum tentu lagi kita kenal hati budi sepenuhnya...

sWeEtDaRLinG said...

aku pun nak ke bandung gak ni mggu depan.. tawakal jer laa semoga allah melindungi kami...

nak cancel, sayangnyaaaaa...! bukan senang nak pi cari angin luar malaysia...

aku pun mengharapkan rakan sejati kat dalam dunia blogging ni, takmo laa pakai2 topeng, mintak selisih ler...
sweetdarling79.com

Rizziela said...

bestnyer tipah. Murahrezeki dia. Semoga selamat pergi dan selamat kembali