nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Monday, May 3, 2010

MERASA DAN TERASA...

apakah.. persamaan tajuk di atas????

hanya yang merasa akan terasa.. atau hanya yg terasa akan merasa...

tak gitu...

ooo.. sebenarnya.. aku gumbira... sbb... benda yg aku terasa.. akhirnya.. dapat gak aku
merasa..... berbelit2 plak .... tp berbelit2... yg bukan dibelit2 gitu...

sbnrnya... kan
sejak dari last last week lagi.... aku dok menjelajah watson2 yg dkt2 area umah aku.. ni.. sbb..
nak membeli bedak TOK Ti... tu... tp hampa ja... sbb... semuanya sold out... (kaler no.2)....

tp bak kata pepatah.. rezeki tak kan kemana... wah..gitu... konsepnya
sbb akhirnya dapat gak aku membeli bedak tok ti ni... dapat cari kat watson METRO KAJANG..
hehe.. bknya apa... kalu ikutkan aku.. mmg sayang nak beli bedak ni.. sebab regernya.. amatlah dua kali ganda dgn bedak miyami yg aku pakai...
tp disebabkan ada org sudi nak belanja itu bedak kat aku... apa lagi.... kita pakai konsep REZEKI JANGAN DITOLAK.. MUSUH JGN DICARI.. tp kalu ada gak musuh yg suka2 datang mencari.. camno tu yerk???..(kang buat line2 kat ayat2 ni.. dituduh lain plak.. susahsusah).. :)
ok.. bebalik kisah bedak tok ti... disebabkan ada yg sudi nak belanja... aku apalagi kasi berdezuppp sampai jumpalah itu bedak.. hehee

org yg sudi nak belanja aku.. sapa lagi...kan... org rumah aku lah... wah.. mcm tak bleh blah plak pakai org rumah.... heheee.... tp aku telah meng-upkan skit.. aku ambil.. maskara gak.. tp diluluskan oleh pihak penaja gitu... so thanks sekali lagi..


nota AKU : heran dengan perangai dua tiga kerat manusia yg senantiasa busuk hati.. kita cerita kat blog kita apa2pun.. dengan niat just nak kongsi2.. dengan yg sudi baca.. tp dorang ni.. dok mengutuk kata nak RIAK.. tp kalu dorang sendiri yg dok bercerita apa2pun sekali pun... takper plak.. pelik bin ajaib itu manusia2...... kalu hati dah BUSUK... susah... org lain ja salah.. dorang ja betul.... abis kuat.. buat ayat2 sedih kekonon... dianiayai lagi teraniaya.....


7 comments:

imanamani said...

dapat jua akhirnya itu bedak yekkkk...

*Miss Geli^ said...

weih, elok ke barangang siti ni??


weih, ckp kat derang, kalu riak, ko letak gambo porche, rumah 5 tingkat, beg coach..

EraNaZeErA.. said...

to IMANAMANI >

aaa.. barulah tido lena.. hehe.. kalu tak jiwa resah gitu.. wah.. hehee

to MISS GELI >

so far so good la.. tp idak ler aku jadi cantik cam itu tok ti... konsep kena sedar diri... gitu.. feeling skit bleh lah.. hahaa...

tul tu.. tu belum aku letak.. saat2 manis sambil kembang2 idung.. tengah bawa evo7 laki aku... kalu aku letak lagi la dorang cerca aku kan.. kan.. tp takat entry aku ala2 pun dorang dok sibuk cerca... gilooo betul... huhhh...

Wansteddy Tales said...

itu spesis org gila jeles. sbb dia xsempat tayang menda yg ko tempek 2 dlu dlm blog dia. tgk la sehari dua lagi, tentu dlm blog dia pulak ada2 je menatang baru nk tayang. kunun2 dia spesis org kaya la hahahhaa... len kali ko cakap gini kat spesis org cmtu "DASAR DENGKI!" muahahaha...

Elyn said...

owhhh ini merasa terasa ek!! igtkan apa la heheheh

MY HEART said...

Betol kak era.. setuju sangat dengan nota akak tu.. saya pun heran dengan 2 3 orang manusia ni. kita buat entry apa2 pun suka hati kita ar kan.. sebab kita update kat blog kita bukan kat blog dia... kalau kita buat satu entry untuk tujuan share info tak salahkan.. tapi ada gak orang jenis meroyan yang anggap kita point kat dia.. apakah?? makan cili ker kan??

Rizziela said...

Buat tak kisah udah la...jangan dok layan sangat cakap2 orang