nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Friday, June 25, 2010

MEMBAGI selagi BOLEH…

 

lepas.. membagi KEK SEBIJI….

blogger ni.. MEMBAGI… plak… HEADER BLOG kat aku..

yang simple dan cute… erti kata…. blogger ini…

mengcreatekan… HEADER baru tuk blog aku…

suka… I LIKE…………….. :D

 

 

DSC00686

 

toche…. very 4 …. my prensss…. asyik ko je membagi aku… bilalah

pulak aku nak membagi ko…. heheee :D

 

 

 

 

nota AKU :………. sukerrrrrrrrr

7 comments:

Tijah said...

tetiba meja ko panjang kan???

EraNaZeErA.. said...

to tijah >

aa.... mana nak cari kat CRH ada meja panjang camtu.. hehee....:D

kak wos said...

ek eh..
chemburunyer ai..
jah..
ai pon nak!
bukan nak header baru..
tp nak khek. dlm diam korang berskendel ek?

yus said...

cantik header tu!!!

i like it too

EraNaZeErA.. said...

to KAK WOS >

hahahaaaaa..... gelak jahat dulu... jangan jeles yerk wos....
biasalah.. aku sekedel dalam diam ja.. mana mau canang seantero bila berskandal.. tak gitu jah...

aku rasa hang tak sesuai dpt kek.. hang sesuai minta IKAN 3RASA... baru KAPOWWW... heheee

EraNaZeErA.. said...

to YUS >

simple kan.... sesimple org yg membagi header tu.. hehee

imanamani said...

sweet and simple.... suka suka...