nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Monday, June 7, 2010

POKOYO… kekdahnya.. :D

 

pening kepala.. aku hari ni.. dok pikir.. apalah POKOYO… yang dak syasya dok

sebut2… katanya.. abahnya dah janji nak beli POKOYO….

rupanya.. nilah benda POKOYO tu… dan abahnya mmg dah janji pun.. nak beli POKOYO… ngadassss sungguh kalau dgn abahnya… kalu dgn aku.. jgn harap nak ngadass22… hehehe :D

 

rupanya… scooter kecik ni… POKOYO tu cerita katun.. and ada watak dlm katun tu naik scooter… hishhhh pening aku dok pikir apalah POKOYO tu..

 

dak syasya.. dengan POKOYOnya.. hehehe

 

 

nmpk tak bekas tupperware aku tu.. dak syasya pun keja gak tu.. dok amik main.. dah xleh kata apa dah…

 

 

 

eh eh … nak terjatuh plak.. tp … bkn dia kisah pun.. ttp main laju gak.. ngan POKOYOnya… :D

 

 

 

 

 

 

nota AKU :……. mcm2 peel dak syasya skrg ni…. ada ja… mcm manalah kalau dah beradik nanti…  hehee… :D

5 comments:

imanamani said...

era... aku rasa...better kau kasi clear ruang ruang yang ada ... no tikar no karpet... harus dak syasya akan buat aksi stunt dia... tikar tu mengganggu aje aksi aksi mucho dia..hahahahahahaahahah takpe syasya... apa pun aunty suka...suka ..tengok dak syasya... POKOYO pun POKOYO la kan kan... huahuahau ummi jeles ke...tak dapat join main POKOYO ....khakhakhakaha... selagi belum ada adik takpe....layan...dah ada nanti...baru fikir ngengengnefgnengeng....

mamarempit said...

lo...igtkan dia patung POCOYO...rupe nk beskal pokoyo aje ek...naseb dia tk mintak elle (gajah pink tu...)

EraNaZeErA.. said...

to IMANAMANI >

huishh kalau aku buang tikar n carpet.. tu.. compem2 dia dok merempit ngan POKOYO nya... dak syasya ni.. punya ciwi ngan POKOYOnya.. siap simpan dlm keta pagi ni... takut nnti ilang... hehehe.. padahal bkn ada sapa kat umah pun.. haru sungguh....

to MAMA >

tu la.. kalu dia minta gajah tu.. manalah nak cari.. sungguh haru dak syasya ni.. semua benda yg dia tgk kat tv sumanya nak.. pastu ada plak yg dok layan... hishhhh geram gak.. hehee

sLEEping BEauty said...

hikk. pokoyo and syasya... sgt cute !

EraNaZeErA.. said...

to SLEEPING BEUTY >

ngeh ngeh ngeh :D