nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Tuesday, July 20, 2010

STATUS FB

 

suker giler aku… bknnya apa…tp sebab… status kat FB aku terlaksana….

erti kata terjawab sudah…. wah.. gitu konsepnya… :D

al kisahnya hari ahad lepas… baru ja aku letak status…

yang tetiba tekak aku terasa nak makan KEK CHOCOLATE FUDGE dari SR…

dan…

tup tup petang semalam… balik dari keja…. bukak2 peti ais…

nengok2 dah ada kotak.. ini….. terkezutttttttt bercampur gumbira… yehaaa…

Photo0181

Photo0182 

siap tulis lagi… JEMPUT MAKAN…. :D

rupanya… si peyut… yang belikan… hehee…. sbb dia baca status aku kot…. gamaknya lah… tapi apa2pun … amatlah.. aku suker giler.. n gumbira…. hehee..

cuma… peyut tak belikan chocolate fudge….sebab udah kehabisan…. so dibelinya… chocolate indulgence….

tak kisahlah… ttp sedapppppppp…. :D and syukur sbb melaksanakan…. impian si isteri.. wah… tetiba…. bukannya beli satu dua potong.. terus dibelinya sebiji….

so… aku amatlah keheppian… yang tak terhingga…  disebabkan sebiji itu amatlah banyak bagi kuarga aku yg 4 orang saja…. so… aku forwardkan… gak kat jiran sebelah….. sama2 merasa kan… kongsi rezeki… nanti bertambah rezeki yg ALLAH bagi…

tak gitu….

 

nota AKU :……  gembira… yg susah nak diungkapkan dan dinyatakan…….. :D

10 comments:

viruspadu said...

bestnya diaaa..

kenapa SR tu tk sampai sini ek. ternanti eceh

nak update status fb gak lah kalau mcm ni hahaha

*Miss Geli^ said...

apa FB peyut??

aku nak add peyut la..mana tau kot kot nanti dia baca status aku tulis nak makan new york cheese, terus dia belikan ke?

nn said...

gulp...sedapnya....ish..ish..ish..

EraNaZeErA.. said...

to VP >

haha update cepat.. mana tau... dpt plak.. tp weekend baru ni.. kan dah dpt LAKSA KASIH SAYANG... hehhehee.... :D

to MISS GELI >

silakan add... mana tau rezeki terpijak ko.. hehee....

sila nengok perofile aku.. :D


to NN >

gulp gulp... mmg sedap... sampai tapaw bawa opis.. hehe....

imanamani said...

untung sungguh la kan...haish...pos la sket kat ibu iman ni ...heheheh

imanamani said...

untung sungguh la kan...haish...pos la sket kat ibu iman ni ...heheheh

mamarempit said...

untung ada suami yg bace FB kan??? hehehe...tumpang gumbira

Masy said...

coklat fudge cemana plak rupanya kak? jap nk gugel~

smlm sy beli yg brownies je, lps gian hihiihihi~

sLEEping BEauty said...

wauuu peyut mu mmg mabeles ...
hehehe

EraNaZeErA.. said...

to IMANAMANI >

untung nasib katakan.. hehe... pos boleh... tp bila sampai rupa dah jadi lain.. hehe..


to MAMAREMPIT >

hehehee..... sesekali bleh la kot dilayan status fb.. tp kalu selalu dok teringin mau booo layan... hehe.. tul tak mama?


to MASY >

silalah google... dan cuba beli conpem lepas tu nak beli lagi.. sbb c.fudge adalah sedapp...:D


to SLEEPING BEAUTY >

hehee :D