nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Tuesday, September 21, 2010

ADMIT DAN DISCASS

 

aku baru ja.. kuar wad….

admit kat Az Zahrah hari ahad pagi…..

sbb demam selama 5 hari…

tak bleh makan minum…

minum air masak pun kuar balik..

dan… sbb tulah.. aku telah kekurangan air yg teruk dalam badan…

doktor suspek denggi tpi… bila result darah kuar… no denggi…

tp… kejadian ahad pagi dalam wad… adalah kejadian

yg pertama aku rasai dan aku paling takut…

aku mengalami kekejangan yg amat teruk…

satu badan…. termasuk perut dan muka aku jadi kejang…

YA ALLAH… nasib baiklah… semuanya selamat…

so… dari hari ahad.. smpilah jam 10 pagi tadi..

aku dah masuk drip sebanyak 7 botol…. banyak kan…

so… doktor bagi aku MC sampai hari jumaat ni….

dan jumaat kena follow up check-up and ambil darah lagi…

hope semuanya akan recover balik…

so… cerita2 hari raya n besday dak orked… akan aku buat…

bila terlarat nanti….

nota AKU :…………. sesuatu yg baru………….. thanks pada yg datang melawat dan yg hantar sms kt tipon n fb….