nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Monday, October 4, 2010

GARA2 SAKAN MENYUMBAT!!

menyumbat... bukan mengumpat yerk.. kekawan... hehe...

sebenarnya... ni kes... beg kesayangan aku.... talinya udah mau putus... tinggal nyawa2 ikan ja... tpi masih still boleh pakai gak... cuma kena agak berhati2 gitu....

al kisahnya... beg ni udah lama aku berkenan.. since dari tahun 2008 lagi...
tp... regernya... makkk ai bagi aku cam mahal lah... sbb aku jarang pakai handbeg memahal..selalu yg cokia ja.. hehe...

so.. aku biarlah... tunggu lama skit.. bagi reger turun... tp sampai ke sudah dah masuk tahun 2010 pun tak moh turun2 reger beg tu... masih ditahap gitu je... rm149.90

so... sbb dah tak tahan mmg sampai tahap meroyan asyik dok nengok beg tu ja... so aku saja mengusulkan... kat peyut... cita yg kekonon... berkenanlah.. santek tahap gaban la... senang nak isi baju dak syasya la.. bila kuar.... bla bla bla bla....
mungkin lemas kot dok dengar aku cita... so... terus dpt green lite.... maknanya... dapatlah aku membeli... heheee...

nilah rupa paras beg kesayangan aku.. dari PRIMAVERA


dah dapat... mmg lah suka... tp ntah... tetiba otak aku... ni boleh jadi biol tetiba... gatal pulak.. bawa laptop boh dalam beg tu.... mula2 cam eeeeee... bestnya... muat letak laptop... so senang nak bawa laptop lepas ni.. taknyah bawa beg besar2 gedabak dah...

tp kan kan... rupanya panas tak sampai ke petang.. tetiba aku terperasan yang.... tali beg ini udah mau putus... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... ni mesti gara2... aku menyumbat laptop dalam beg tu... kan kejap ja dapat merasa bawa beg ni...



see tali dah tinggal nyawa2 ikan mau kojol....


tp.. beg ni.. amatlah best skalik .... aku suka... sbb besar... bila kuar... senang.. aku leh isi baju standby dak syasya n tuala kecik dak syasya gak... senang... semuanya aku leh sumbat...

tp.... skrg.. sudah tidak boleh sumbat menyumbat lagi... sbb udah mau putus.... kawan aku ada gak beg ni... so... dia dah offer mau jual kat aku.. separuh reger..... tengah dok pikir2 ni....nak ke tak..... sbb peyut dah kasi duit suh beli yg baru... maknanya... beli beg lainlah...

so... tgh mencari yg cukup ngan duit yg dapat.. heheee.... sukerr... tp masih berduka sbb beg kesayangan aku udah nyawa2 ikan....
rasa2... ada tmpt yg boleh repair tali beg ni.. maksudnya pasang tali baru.. kalau sesapa tau.. kasi info yerk...



tinggal skit ja lagi mau putus... huhuhhhhhhhhhhhh
nota AKU : masih mencari.... dan tercari-cari.. hee


2 comments:

Elyn said...

kalau ko syg sgt kat beg tu, ko leh try mntk satu kedai kat ikano ni jahitkan. mmg cntk jahitan die. aku dh pernah buat... tp kalau jahit tak dpt la ko ber bag baru kan?? hehe

btw link blog aku dh bertukar
http://faizlyn.blogspot.com

EraNaZeErA.. said...

ooo... ada yerk... takper2.. nanti aku cuba terjah sana... hehee...toche for the info..