nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Sunday, December 12, 2010

MENGGAMIT KENANGAN LALU..

 

cewah.. sebenarnya.. nak letak tajuk… tempat bertemu jodoh… tp tetiba.. cam malu2 kucing plak..hhaaa… tak bleh blah plak….

DSC02073

tmpt bertemu jodoh….

ari ni.. awal2…lagi.. tetiba ja.. peyut kata jom.. kita g PD mandi pantai..

haaa.. biar betul…. peyut ajak.. tak kerjakah…. tp bila dah dia ajak..maknanya.. mmg tak kerjalah.. bongok plak aku nih… hehee…

so.. aku just bagi bdk dorang tu mandi2 dulu.. pekena nescafe panas secawan.. baru kuar dari rumah… bila dah plan mengejut2.. nih.. mana ada makanan yg tersedia nak bawa.. jadinya…. berenti kat stesen minyak… beli dunkin donut dulu.. air2 tuk budak dorang tu… n berdezup ke PD…

smpi2 kat Teluk Kemang… maknosia adalah meramai… biasalah hujung minggu di+ plak dengan cuti skolah.. ko jgn harap maknosia takda.. hehe….

so… pusing2 p beli tikar la.. pelampung la… terus cari tmpt.. nasib adalah mmg baik.. ada satu tmpt lagi kosong… sewa tempat berpayung tu.. ada 2 ketul kerusi sandar…meja… adalah RM25… kira oklah… dri xda tmpt kan…

bila dah sampai.. mmg tak kesabaran la budak dorang tu.. so dorang ngan abahnya… terjun dulu.. aku p cari benda2 makan yg mmg akan dimakan takkala badan dah basah nanti..sure2 kebuluran punya… kan kan..

tp.. sebelum tu.. meh layan.. TEMPAT MENGGAMIT KENANGAN LALU lantas BERTEMU JODOH.. hehe.. poyo poyo….

 DSC02072

dulu berdua.. skrg berempat…hehe… kacau tau dak dorang tu.. umi ngan abah2 nak feeling mcm dulu pun xleh.. sibuk nak nyelit…

masa ni aku suruh student yg lalu nak masuk tolong amik.. bila aku ckp akak laki bini dulu belajar kat sini… terus dia pun.. ooooooooooooo… dia tanya course apa.. skali aku jawab course DSK.. lagilah panjang ooooooo dia…hehe…

DSC02075

lain bebenor.. POLI skrg nih… santekkkkkkk… dah.. tingin nak masuk…

kekawan DSK jom.. kita buat aktiviti.. sehari bersama DSK..hehe… lawat kelas kita dulu… mesti best….

dan.. acara… yg wajib.. mandi manda…. time….

DSC02062 

peyut tgh dukung dak orked ke tengah laut.. ombak adalah kuat.. air pasang…

DSC02067

budak yg lasak.. tp bila mandi pantai.. takut gilerrrrrrr.. ngan ombak.. asyik dok tarik baju aku ja… peyut nak bawak p tengah2 pun tak moh…

apalah.. syasya.. nampak ganas.. tp takuttttttttttt gak.. ko yerk… hehee

DSC02066

tmpt berharga 25 hengget…..

DSC02060

penat2 mandi.. dorang stop ja.. main pasir plak…. pastu mandi balik.. camtulah… dekat 3 jam gak kat sini.. puas lah kiranya….

DSC02056

DSC02061

DSC02064

dan disudahi… dengan pelampong pilihan dak Syasya…. BEN 10 jugak yg dia nak…..

so…. walaupun.. tak stay kat PD.. tp kira oklah… janji anak2 happy…. aku pun happy gak… sbb.. puasla ngan peyut… dok pusing2… tengok tmpt bercintan cintun dulu..hehee

so.. peyut.. toche ya .. so.. next trip.. mana plak… hehee

nota AKU :……. menggamit kenangan suka duka.. cewah…..

5 comments:

imanamani said...

haah..POLI pD dah lain skrg... kekekek.. kalau masuk dalam kawasan poli tu pi ronda2 ingat balik kat mana selalu dok dating dengan peyut...

PP = pusat percintaan..wakakakakaka

EraNaZeErA.. said...

to IMANAMANI >

aaa.. mmg dah lain POLI skrg.. santek dari dulu... hee...

aaa.. kan.. ronda2 kat PP, kat cafe... hikhiksss. pastu kat LOT 10.. masih panggil lagi kah nama itu??? dan tmpt yg first dating.. library ko... padahal petang ada exam shorthand .. tp sempat lagi tu.. pagi berdating kat library..hehehe.e....


PP... setujuk.. tmpt tulahh.. tmpt memori2 org bercintan cintun hikhikss...

izz said...

sonoknya... kt belah mana pantai ni era? dekat dgn poli ker??

EraNaZeErA.. said...

to IZZ >

kat Teluk Kemang.. dekat ja ngan poli.. mmg best... sbb air tengah pasang.. baru syiokkk mandi...hehee

lovelywa said...

salam perkenalan..

owh akak dulu poli PD gak yee..kire sy ni super2 junior ar nihh..sy pun dah lama tak ke sana..tanda nama poli tu pun sy tak penah nampak..padahal sy mmg penduduk tetap PD nih..huhuh