nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Saturday, March 2, 2013

KEK PUN MUSLIMAH TAU♣♣♣♣


Sempena besday syasya..

Request oleh dak syasya sendiri.. nak kek muslimah.. sbb dia skrg ni mmg alhamdullillah.. jadi muslimah
gitu... seluaq pendek.. baju xda lengan skirt pendek semua tak mau pakai dah... baru 6 tahun.. alhamdullillah.. hope smpi bila2 la..

Tp mmg kena ajaq dah kan.. kan anak pompuan.. mana sesuai dah besaq panjang dok pakai seluaq skirt pendek.. yer dak..

Gambar lain.. lepas habis besday party syasya...


Sent from Samsung Galaxy SIII

3 comments:

cik gObu said...

happy birthday syasya sorry aunty tak dpt dtg sbb kena admit kt wad sehari....tergolek dog nyer pasal lah ni

mesti best kan party semalam....

Bondarock said...

sorry mek tak dpt dtg gak ... hari yg sama ada tahlil. Tq sbb invite...:)

NURFARHANA said...

salam kak, nk order cake nie,,, farhana nk contact number akak :)