nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Sunday, September 22, 2013

KAKAK JAMU KEKAWAN...

disebabkan.. besday dak orked jatuh time aku ada midterm exam dan juga kelas.. so.. xdpt nak buat besday party mcm dak syasya..

Tp ttp buat gak.. kebetulan hari Isnin cuti hari Malaysia... so.. just masak yg simple.. spegeti.. beli kfc.. kek.. sumi... biskut..dan juga biskut raya yg masih ada...

Kakak just panggil kekawan dia kat area taman ja.. oklah.. ttp meriah... dan yg best semua makanan habis... dan kakak nmpk suka sgt dpt smbt besday ngan kekawan...




Sent from Samsung Galaxy SIII

2 comments:

Rizziela said...

Yg penting kakak happy kan?

Happy birthday Nafeesa

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com