nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Sunday, February 1, 2009


USAHA TANGGA KEJAYAAN!!!!!!


akhirnya.... tercapai gak impian yg tahap maksimum GABAN....
yg mana aku dah 2 hari aku dok godek2...
blog aku...nak buat 3 kolum....

dan.... semalam aku dah mcm frust...
dan hati dah mcm malas dah....
tp....kakak TiNie... beri kata semangat....
so...aku pun nekad nak cuba sekali lagi....

dan akhirnya.... inilah hasilnya....



ok tak????

aku rasa... mgkn template ni akan aku pakai lama .....
tapi tak ler nak berapa janji...
ni pon aku berjaya godek coz peyut keja.....
kalau tak mau kena tido luar ni...
kalau asyik dok godek blog je....

so....kesimpulanya...
aku amatlah BERPUAS HATI...... lalalalala...senyum sampai tinga....



nota : ROS akak IBU ninja.... sila jeleskan diri anda.... era telah berjaya...uwekkk..geli...lariksss....

14 comments:

@LiYaNNuaR said...

seriusss... aku pon sukak... cayokk.. cayokkk... aku jugak x belum reti2 buat 3 kolum... aduiiii... jenuh toraiii... takpa2.. usaha itu tangga kejayaan, kan... ngeeee ;p

EraNaZeErA.. said...

hehe..toche toche...ha godek2lah.. dgn hati yg tenang.. baru jadi... aku 2 hari godek br leh......

so gud luck,...to you...

cayokk cayokk...

Tok Li said...

iskk.. teruja pula bila tgk org buat 3 column nih.... :)

EraNaZeErA.. said...

TOK LI > ha..apa lagi...cepat la buat 3 column.. ramai2 kita pakat guna template 3 column....hehe...

TiNiE said...

syabash..ekceli bila kita sekali tuko, 2 kali tuko berjaya..dan dan rasa nak tuko hari2..hakhakhak..terharu di situ ada nama kaktini..huhuhu maceh, maceh..tlg bg kata smgt je pun, lelain wat sendiri kan...

EraNaZeErA.. said...

KAK TINIE>

toche...tu la bila dah berjaya terus mcm nak cari template yg lagi d vass.... tp biarlah lama skit pakai yg ni..yg malas tu nak upload gambar balik je...

walaupun just kata semangat... tu yg rasa nak wat jd mcm blog akak gak...heehe...

MamaZulaiqha said...

k.eera tukaq sampai tetamu tu dah tak appear ada brapa orang..cuba buat balik..hehheee..ni dianggap kurang berjaya ler..hehee...jgn marah..aku punya ske...

MamaZulaiqha said...

k.eera tukaq sampai tetamu tu dah tak appear ada brapa orang..cuba buat balik..hehheee..ni dianggap kurang berjaya ler..hehee...jgn marah..aku punya ske...

EraNaZeErA.. said...

to MAMAZULAIKHA>

ye ka? ada la... kalu kat com ijah tak keluaq maknanya... line internet ijah kureng ler tu... hehe... cuba refresh nengok... kekadang mmg centu....

mummy_adam said...

congratulations... syok nyer dah berjaya.. caiyokk..caiyokk.. boleh ajarkan??.. :)

mummy_adam said...
This comment has been removed by the author.
EraNaZeErA.. said...

To MUMMY ADAM>

toche toche... so cubalah plak.. mana tau jd... caiyok caiyokk

rynn2506 said...

wah..tahniah..tahniah kerana berjaya melakukan akhirnya...mesti terubat luka yg masa x jadi tu kan...dah berjaya era renovate jd santek ehh..tahniah²........

EraNaZeErA.. said...

hehe.. toche2... tula gigih giler nak buat bg jadi... bila dah jadi... fuhhh senyum tak hingat dunia... tgk blog sendiri terus senyum sorang2... gila kan.. tp mmg puas hati...