nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Thursday, March 19, 2009



5 PUNYA HAL...



toche yerk... wahai kawan opis aku... coz tag aku plak... hehehe....
mgkn tag kali ni bleh menyejukan blog aku balik... selepas entry aku
semalam...



so meh layan TAG oleh NAUGTHY ADAM ni.... layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzz





1. WHAT ARE YOU DOING 5 YEARS AGO????????



- hmmm lama dah tu... tp yg aku ingat.... masa tu umur aku...25 tahun...
- dah punya anak sorang NAFEESA SYAZANA.....masa tu umur anak aku plak baru 1tahun...


NAFEESA SYAZANA (ORKED) masa sambut besday 1 tahun...



- aku dpt beli keta.. my first car... tp yg terpakai jelah.. itu yg aku mmpu buat masa tu... kereta
satria 1.6 (A).... (tp skrg dah xda dah...aku dah jual...)



my first car....



- lepas tu plak, aku berjaya beli rumah sendiri... APARTMENT PLAZA INDAH kat Sg.Chua
Kajang...TINGKAT 12.... walaupun tak besar mana tapi aku suka...



rumah ku...



- masa tahun 2004 tu...dah 4 tahun aku berkhidmat tuk LHDNM... hmmm kira lama dah ler tu kan....


2. WHAT WERE THE 5 THINGS ON YOUR TO DO LIST TODAY????



a) pepagi sekali aku kena check emel....
b) pastu aku nak kena p bank.. coz kad aku kena telan...
c) aku kena dan tengah belajar cara nak betulkan Income tax act... bos suruh aku belajar n
buat.....
d) nak siapkan minit mesyuarat yg sememangnya aku malas giler nak wat... hahaha...
e) kalu bleh aku nak tembak org tu... tp mmg tak bleh... so bila dah tak bleh....aku wat tag
adam ni ler...... pastu menjelajah blog2 yg aku suka....



3. WHAT WERE THE 5 SNACKS THAT U ENJOY ????



a) Mami
b) Orio...
c) Twiesties...
d) asam masin ( bleh kira snacks tak adam)....
e) dan yg tekak aku leh terima .... semua aku bedal... hahahaha




4. WHAT ARE THE 5 THINGS THAT YOU DO IT IF YOU ARE A
MILLIONAIRE????



woooooooooooooo.... best best... best... ni...

a) pertama sekali aku nak wat rumah besar setingkat kat mak n ayah aku... (coz rumah skrg
ni dua tingkat... lecehlah... penat mak aku nak naik atas...)
b) aku pun nak wat rumah banglo tuk aku sefamily gak... siap ada taman rekreasi... hehehe...
berangan beso ni.....
c) nak hantar mak bapak aku g tempat yg mereka nak pegi ler...

lagi 2 aku tak tau apa yg aku nak wat lagi... tunggu aku kaya dulu.... baru bleh...





5. WHO ARE THE 5 PERSON YOU WANNA TAG?????


a) KAK PIAH aka IBU NINJA... (ko piah aku dah nampak ko dok ngintai kat blog ko td... so
baik ko buat yerk...)

b) CIK TiPAH .....

c) ZATUL

d) MUMMYSYA... (nak beli kek bleh)... hehehe

e) MAMAREMPIT


.................................................................................................................


so... keja aku dah beres yerk... wahai kawan opis ku..... so kepada yg aku tag tu... rajin2lah menjawab.... kalu tak rajin bg rajin gak... wokehhhhh ........... daaaaaaaaaaaaaaaaaa

9 comments:

Naughty Adam said...

oii asam masin mana leh kira snack... ahaha~ ko bedal je le...

kakpiah said...

weii.. aku dah penah wat tag nih!!
yiehaaaa!!! yaaahuuuuu!!!
xnak buat!!!!!

EraNaZeErA.. said...

to ADAM >

heheh.. tak bleh ke... tp apa mau buat aku dah jawab... hehehe.. kira bedal jelah...


to KAK PIAH >

woooo.... ngelat ooooo...

mamarempit said...

ohoooo..kena gak ke??? esok le jawab.....tgh ngantok giler nih..

EraNaZeErA.. said...

to MAMAREMPIT >

kena ler tu.. mana ada mamarempit lain... hehehe.. haaaaaaaa tgh ngantuk ler elok jawab.. baru mata terbeliak skit... tk pun nak gak tengok ayat org ngantuk camna.... hehehehe

tipahvogue said...

lalalala...awat aku tak nampak isi kandungan entry hang ari nih ek? hang tulis apo tu ek? tetiba aku jadi rabun arh!

EraNaZeErA.. said...

to TIPAH>

ooooo... ni pun sama suka ngelat.. tak kira hang kena wat gak..

ckplah hang tak nampak.. kang ALLAH makbul betul.. mau nangis tak kuaq sora... mau ka??????

mamarempit said...

amek ko tipah...jgn memain...era, mama dh siap..tk leh tunggu esok...

tipahvogue said...

err...err...eii eii menciks ai tawwwwwwwww!!!