nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Monday, March 16, 2009




CITA YG 3 HARI TERPERUK...



jumaat, sabtu dan ahad adalah hari aku takda mood nak menupdate blog....
jiwa aku sungguh letih.... tak tau nak cakap apa dah...
NANA conpem tau sbb apa kan...!!!!
aku sudah berTING TONG TING TONG ngan jiran baru aku tu...
huhhhhhh sungguh sakit hati kalu aku nak cita kat sini...


berbalik.. apa yg nak distorykan...
so ari Jumaat lepas... sbnrnya UNIT aku ada wat besday boys n girls... (hehehe...)
so... menu adalah very the simple.... PIZZA + air + KEK SC....
mmg dah jadi tradisi unit aku akan sambut besday staf memasing...
tp kali ni kitarang buat 3 bulan terus...
coz 2 bln lepas amat terbusy ngan handle kursus...
so bulan ni je agak free skit....

so jom layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzz the gambar2....


besday kek... yg ermmmmmm SEDAP...


pizza yg ada 4 jenis kesukaan memasing... habis licin sumanya...




dan the besday girls n boys.... sorang lagi terhilang sekejap...

...............................................................................................................


SABTU -


my mak mertua n bapak mertua aku dtg.... coz ada kenduri kawin kat D.KERAMAT...
tp aku n syasya tak pegi... coz aku adalah kurang sihat....
mlm aku just jamu dorang Mee Goreng....
tp adalah sangat terkezut...
coz mee goreng aku telah licin kerana BAPAK MERTUA aku amat2...
terkezut aku dapat masak sebegitu sedap... hehehe..... bknya apa.. bila balik kampung je aku mananyer masuk dapur masak pun... sumanya bapak mertua aku yg wat... so niler baru dorang nak rasa aku masak.... hahahah... memang aku menantu misali kan...

tetiba terkembang skit... 2 kali beb bapak mertua aku tambah... fuhhhh berjaya gak jampi serapah aku... (jampi doa2 masa nak masak yerk... tak lelebih tau.. dosa...)

................................................

AHAD -


aktiviti pertama aku g pantau progress umah baru...
mmg aku telah naik HANGIN sekejap.... so tghri ni aku akan pegi lagi...
dorang ni xleh bagi muka... kalu dibagi muka jwbnya... hmmmm
LAMBAT la SIAP...
petang plak...
aku sefamily gi JUSCO...
coz aku dpt VOUCHER JUSCO... RM90....

balance yg belum guna lagi...(hmmm otak dah dok pikir ni apa lagi)

best best.....
aku sambar sandle crocodile...RM55... balance..
belum guna lagi.. coz Syasya amatlah lasak..
so aku terus ajak peyut balik....
penat wooooo bekerja dlm JUSCO...
coz syasya ni suka berlari ntah kemana mana....
.....................................................................................


itu je...aktiviti aku yg tak seberapa menarik pun....

6 comments:

~ INA ~ said...

ye ye aq amat amat memahami...hehe
kita serupa...hahaha
we...ko tau..laki aq ckp...dia bg peluang 1 je lagi..kalau still dok 'bunyi loceng'..alamatnye aq polo ko jelah....

EraNaZeErA.. said...

to INA >

hahah.. kita serupa... tu la aku nak nengok ari ni.. kalu kang aku pegi... takde org kerja... conpem aku nak tukaq org len... malas aku nak layan dah... smlm aku baru tahap OTOMEN... kang ari ni aku jd tahap GABAN plak...

mummy_adam said...

best nyer soping.. nak p jusco jgk lah.. redeem voucher.. hehe

EraNaZeErA.. said...

to MUMMY ADAM >

hehehe... silakan2... baik gi cecepat... sales kat JJ sampai 22 mac ni je... ok la sales JJ ni... puas hati gak...

cuma sediakan ongkosnya...

Naughty Adam said...

waahh sakan gitu~ huhu~

EraNaZeErA.. said...

to ADAM >

hehehe.. sesekali...