nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Thursday, March 12, 2009


EETIP .... vs .... SPECK...


mesti korang tertanya2kan...
apa itu eetip... sbnrnya... eetip tu GINCU ler... si kenit Syasya ni pelat skit...
so...lipstik jadi eetip...

skrg ni pepagi je... si Syasya conpem nak pakai lipstik ngan bedak aku..
pastu lepas pakai... siap g nengok cermin lagi... pastu suh amik gambo...

ni ayat syasya > mi... yum yum... - maksudnya... senyum tu bila nak amik gambo ler...

so JOM LAYAN GAMBAR syasya bila pakai eetip...



over tau... si syasya ni... mcm2 aksi dibuatnya...


bergambo bersama kakak... still mulut tu OVER gitu....

ni plak... SPECK baru... beli smlm... atas pilihan masing2...
Syasya ni dah pegang yg ni... terus tak nak lepas.... siap pakai tu... mmg antu speck tul budak kecik ni... tp cute plak nengok dia pakai...

nampak stylo je.... tp mulut tu... TETAP over tau... coz pakai eetip....hehehehe


orked mmg tetap suka kaler PINK... gitu... sampai speck pun nak kaler pink... beg skolah pun kaler pink.... minah pink tul...

.............................................................................................................

nota : kalu kuar ngan budak dorang ni... conpem2 duit aku kuar banyak skit... huhhhh.... ponat cenni... tp janji dorang HAPPY.... aku happy gak..

6 comments:

Elyn said...

syasya lagik pandai berposing dr orked la..... ni mesti mak die pun kalah gak ni!! hahahah

EraNaZeErA.. said...

to ELYN >

tu la... aku nengok syasya ni makin ari makin over plak bila bergambo... orkde tu malu skit... mcm umie dia ler... hehehe... aku telah2 kalah ni... hihi...

AQisH said...

era..petua klu xmo anak² ckp pelat..kita jgn sesekali ckp pelat ngan diorg;-) anak² akak umur 2 thn jer mmg bleh ckp betol² diorg semua tak pelat taw..alhamdulillahhh..:-D

EraNaZeErA.. said...

to AKAK AQiSH >

era mmg tak ckp pelat ngan dia kak... tp si syasya cam susah je nak sebut... kakak dia dulu ok je... mcm KAKI... dia hentam sebut KIKI... huhhh pening sungguh... puas dok ajar... ttp sama...

tp minta2 lah akan ada perubahan nnti...

yanizan said...

eetip tu kurang merah lerr...tenyeh lagi...bru meletop!!!hehehehe

EraNaZeErA.. said...

to kak IJAN >

hehehe.... kang tenyeh merah2.. lg hari2 mau..