nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Wednesday, March 18, 2009

HADIAH DARI X-BIG BOS...


wah... best best....
aku dapat kain pasang....
dari jauh... INDON mari...
my X BIG BOS kasi....

aku punya X BBOS ni dah bertukar ke LHDNM Jalan Duta...
awal bulan hari tu... tp still ada hadiah lagi tuk aku....
masa beliau g bercuti last week....ngeh ngeh ngeh...
hehee.... thanks yerk BOS... cantik kain ni... lembut ja warnanya....
eeee.... i like...


kain dari INDON... sweet je kalernya...


nila my X BIG BOS... orgnya sungguh cantik... dari pandangan aku... dan sungguh seronok bekerja dgn beliau.....

...........................................................................................................................

nota aku : BOS yg adil dalam mentadbir organisasi... akan sentiasa dikenang dan diingati... dan kehilangan yg amat2 terasa.... tetapi bila BOS yg kurang adil dlm mentadbir organisasi .... pemergian tidak terasa impak langsung... maksudnya... hahahaha... aku suka...

6 comments:

Naughty Adam said...

cuba ko tgk bebetul dlm adiah tu ada tak boss bg aku skali??? kekeke~

EraNaZeErA.. said...

to ADAM >

ngeh ngeh ngeh....

masviona said...

betul3x....if bos yg adil tuh smpai bila2 pun kita cam terkenang2 gitu kan...hiksss

bestnye dpt adiah...:)

EraNaZeErA.. said...

to MASVIONA >

hmmm mmg betul.. tu la kalu betul dan adil caranya mesti pegawai n staff akan sayang n ingat selalu.

sonok giler... sbb bos still ingat kita... leh ler melaram nnti.. ngeh ngeh ngeh

Anonymous said...

Seronokkan kalau kita ada bos dan ramai x-bosses. bos besar, bos kechik.. x-big boss you baru saja telepon.

EraNaZeErA.. said...

to MR.BOS>

seronok mmg seronok.. tp hanya akan seronok kalau bos tu mmg layak jd bos...

oooo ye ke... terasa sgt2 bila xbig boss takda kat apm... lain je..