nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Wednesday, March 25, 2009


IKLAN SEMINIT




jeng jeng.....




cantik tak??????????????






yg sebelah bercermin tu... tmpt untuk PETI SEJUK...





nota aku : ini gambo dry kicen aku..... wet besok plak.... eeeeeeeeeee.... lega...
suma dah settle... minggu ni nak basuh umah.... pastu.... yeahhhhhhhhhhh
boleh pindah......

23 comments:

mummy_adam said...

canteek banget.. bape ek kalau cengini?

EraNaZeErA.. said...

toche...toche... hmmmmm dalam RM3+++... tgk jenis kayu gak ler......

~ NANA ~ said...

perghhh...lawa lak plak...aq hengat ko buat 1 tone je..wah...lepas ni rumah aq lak dorang buat...yahooo....wahaha
*cess...ske la tu kicen dia dah siap...haha*

~ NANA ~ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
EraNaZeErA.. said...

to NANA >

hehehe... suka suka suka... bak kata laki aku... baru aku leh tido lena...

aaa... aku wat 2 tone... bg kasi terang skit... so beb besok turn umah ko plak... kiranya MISI BESAR kita berjaya lah gak kan... hehehehe

ibu/ani said...

kak ani suka combination colour dia..that's my favourite colour. Cantik nye dry kitchen awak...

EraNaZeErA.. said...

to Kak ANI >

cantik yerk.. tima kasih... simple je kak era wat dry kicen.... coz bajet kureng ada ler... hehehehe

kakpiah said...

woit chantekkk giler!!!!!!!

jap lagi aku nk koling2 hang..

bersedia!!!

pinkiss said...

aduh! cantek banget seh..

Mar said...

cantiknya kabinet mahal ko erra.. khehehe.. patut ko bagi 'AKAK' tu tgk.. mesti dia membara.. ahaks.

shima ariff said...

Cantiklah. Macam kabinet kitchen akak punya pattern dan warna lebih kurg. Harga pun dalam RM3 jugak tapi tu dah 3 tahun lepas dah. Tapi ABS bukan kayu betul.

Zanna_MamaBatrice said...

cantik kitchen cabinet tu kak era...
nampak moden skit....
mmg puas hatiler kalu camtu...

Zanna_MamaBatrice said...

oppss...kak, dah lama tak lawat blog mama zulaikha kak....rindu plak nak tahu perkembangan kes zulaikha......

EraNaZeErA.. said...

to KAK PIAH >

tima kasih... ha silakan tipon aku... leh ler hang buat lepas ni... baru masak pun sodap... hehehe

to KAK PINKISS >

ma kasih dong...hehehe

to MAR >

heheh.. dia baru je minta nak nengok tadi.... halim dok puji cantik.. tp dia just kata...ooooo ni la dia .... hampeh gas tulll.. dengki la tu... hehehe

to KAK SHIMA >

ye ke kak... memang cantik simple je kan... tu la... era amik kayu yang biasa2 je kak... kalu solid nyatuh... fuhhh banyak mahal la kak... tp ni pun dah kira ok gitu..

EraNaZeErA.. said...

to MAMABATRICE >

tima kasih... mmg puas hati... bak kata laki akak.. tido akak pun akan lena lepas ni... cuma pulus dah kureng... huhuhhh...

bagilah emel nnt akak addkan...

Asz said...

eeiii ... cantik ... skerlah! era, kitchen awak ala2 cam kita punyer lah ... taste kita sama ek ... ;)

EraNaZeErA.. said...

to ASZ >

heheh.. toche toche.... oooo sama gitu yerk... hmmmm... mgkn ditakdirkan kot... taste tersama... kan.. hehehe.. yg penting cantik gitu...

tilmiizun said...

nice...berapa RM buat kicen kabinet tu?

EraNaZeErA.. said...

to TILMIIZUN >

tima kasih .... taklebih RM4k...

My Blog said...

cantik umah ni.. teringat masa memula dulu nak pindah umah.. renovation bagai... rasa puas kan..

EraNaZeErA.. said...

to MY BLOG >

tima kasih... mmg puas...coz bknya selalu kita wat renovation.. ni mesti mkn bertahun2222.... hehehe

sWeEtdARLinG said...

salam

buat ngan sapa erk kabinet ni... RM4K tu tak termasuk wet kitchen ker?

EraNaZeErA.. said...

to AMY >

salam, buat ngan k'tor melayu... tak termasuk wet kicen lagi...