nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Sunday, March 1, 2009

SATU DAH SIAP....

wah wah... grill rumah kitarang dah siap....
smlm ngan hari ni dorang start pasang....
tinggal kat tepi tangga je belum lagi.....
so... siap grill.. besok dorang start wat kabinet dapur plak...
tp aku just wat untuk wet kicen je.... utk dry kicen......
hmmmm tunggu bajet lain plak...

kalu sumanya.... mau kosong... poket.. kang telan air liur je.......
pastu aku buat plaster s'ling.. tp bahagian hall je...
tu pun dlm RM15++.00 gak...

grill RM3+++, kabinet 3+++..... fuhhh byk gak abis duit peyut yerk....
tp takper... keja siang malam... nampak gak hasilnya....


tengah pasang grill.... tp aku n peyut just amik yg biasa2 je... no rock ke balada grill... sbb itu suma mahal n bagi kami yg ni very the simple.. n tak serabut.... design adalah pilihan peyut.... coz dia yg bayar....



simple kan...n warna yg very the lembut... pilihan kontraktor itu... mmg bijak...


ni plak dari dlm bilik master.... hanya bilik master je aku pasang grill design ni... coz pemandangan dpn kan.... bilik2 lain dan dapur biasa je design....


so nila rupa design grill bagi 3 bilik dan dapur.... very the simple...
................................................................................................................................................
nota : rupa paras tepi tangga belum tau lagi camna... n xsabar nak tunggu siap sumanya....

10 comments:

~ cpm ~ said...

waaahhh...jeles aq jeles...hahaha...
xdelah gurau saje tu...*cover line*

wey...lawa apa design ni...kaler pun cun..krimkan...aq byangkan grill cam jiran aq ni ha...haha..jahatnye aq...hahaha

uish...camnela rupa grill aq lak ek....huhuhu...*sambil tongkat dagu*

aq pun x buat sumer..boleh makan pasir kalau buat skali harung..haha...pepepon..ko n aq mesti x sabor nak pindah kan...wah...

EraNaZeErA.. said...

haha... jgn jeles...

lawa yerk... toche toche... tp mmg aku suka kaler dia... lembut... cuma ada skit yg tak ok lah... kat pintu dpn... dorang welding... tak cantik... yg lain tu kira oklah... tp laki aku cam kurengla skit... nengok apa yg tak ok tu...

isshhh tak kosa aku nak wat grill cam jiran ko... kang masa deepavali... ramai pulak tetamu aku... hahaha... gila kutuk org....

eeehh bkn ko wat satu rumah ke? tp takper... kita wat skit2... wat yg mana patut je... mmg aku tak sabar nak pindah... coz penat woooo dua rumah kena bayar... rumah aku skrg ni aku potong gaji dlm 718.... rumah ni plak dlm1200... wooo kopek den kalu centu...

alladiin said...

Cantik paten grill tu..lebih2 lagi lurus ke bawah..menyukarkan anak yg aktip memanjat..pandai lu pilih..

EraNaZeErA.. said...

to ALLADIN >

tima kasih... lurus tu melambangkan tuan rumah yg kurus2 belaka... hahaha... gila perasan kan... ttp mmg tul... anak yg super lasak.. dah susah nak memanjat... suami yg pilih... sbb dia yg bayar... n grill ni mmg murah dr rock grill...hehehe

kakpiah said...

arghhh!!! tekanan!! tekanan!!
jelesss!! jelesss!!!!

EraNaZeErA.. said...

hehehe... silalah jeleskan diri anda.... aku tak kisah... jeles menda baik kan... so ko simpanla duit dr skrg... banyakkkk woooooo nak pakai duit... ni pun aku wat yg biasa je... kalu rock iron (ntah tul ke tak aku eja)... fuhhh mak aiii... mahal beb....

rugilah aku takda sugar daddy... hahaha... gila punya ayat...

Deqna said...

wah.. sonoknya....paham2 perasaan baru dapat kunci nie....

EraNaZeErA.. said...

hehehe.. sonok sonok sonok... dah ada pengalaman tu yg paham kan... tp pulus pun sama sonok dok kuar dr poket... huhuhu...

naufal said...

bila nk pindah ngah??
aa..
kak ngan tak tukaq lg ka add scorea tu...
dah tak pakai yg wordpress tu...
tukaq jadi
www.aftertm.blogspot.com

EraNaZeErA.. said...

to NUAFAL >

bln dpn kot.... nnt jgn lupa mai tolong no.... ha mana...?????

ye la nnti k.ngah tukaq la...