nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Thursday, April 16, 2009


KAU DUDUK KAT SITU YERK !!!!!




ngeh ngeh ngeh... ni la set meja makan yg aku beli smlm...
tp just for 4 org je... lelebih nnti makan kat bawah je ....
bleh dak....???? centu.....
tp mmg aku n peyut suka yg tuk 4 org je... simple, kecik...

dan tak makan ruang yg banyak.... dan... tak ler mahal sgt... itu yg paling penting...
so... aku suka lalalalala....


arah dpn....

arah dari dapur....
nota AKU : toche peyut.. belanja meja ni... so... utk benda yg belum complete lg... next month plak.... pulus dah kering... hehehehe...

7 comments:

Elyn said...

besh woo umah lapang camni.... kalo anak aku sure merempit nagn walker ni!!!

nn said...

wah....
lapang jer umah kan..
best nih...
boleh main kejo2 ngan anak2...
hehehehe

EraNaZeErA.. said...

to ELLYN >

besh mmg besh.. tp lg besh bila time nak mencuci... huhhhh penat...


to NN >

heheh.. keja ngan anak2 ok.. jgn dikejar oleh bapak anak dah... hehehehe

Xyra said...

era...rumah awak dah siap baru teringat nak tanya...

kat area mana??
cantek laaa

masviona said...

cantek saya mmg minat ngan dining table yg kerusi dia tinggi...:)

mummy_adam said...

wah besh nyer.. lapang jer mata memandang.. dining table yg cute, akak beli kat ner?? nak cari gak lah.. hehe :)

EraNaZeErA.. said...

to XYRA >

heheh.. dah siap lama dah.. kat area seks.7 & sek 8. bangi.

to MASVIONA >

toche toche... hehehe.. simple tapi best...


to MUMMYADAM >

hehehe.. mmg lapang... bleh berkejar-kejaran lagi... kat cavenzi.. tp banyak kedai2 perabot ada design camni... cuma harga je berbeza2....hehehehe