nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Wednesday, April 15, 2009


APAKAH ?????? ngeh ngeh ngeh....










TUKAR GRILL BARU....


disebabkan ada masalah ngan grill yg asal...


so inilah grill baru kitarang.. tp just bahagian dpn je...


yg lain still yg lama... nnti ada duit lelebih.....


akan ditukar yg macam ni gak...


so.. nilah grill baru itu... hehehe...

(NANA.... sila kesatkan air mata ko...hahahaha... lalalala...)





pintu depan



slinding door




dari dekat.... kalu toreh dgn duit syiling tak calar.... hehehe...




nota AKU : ...... hmmmmmmmm NANA.... lalalalala

14 comments:

Elyn said...

umak aiii ni yg aku nk rompak grill umah ko je ni lalalall

kakpiah said...

bkn nana jer yg meleleh ayaq mata.. sobb sobbb...

Bitt said...

hi eh grill u ni wrught iron ke??? or else?? ape type serius tak leh calar ke...menarik ni..eh elyn ko pon sini ka...kekekke

mummy_adam said...

uihh.. cantek amek nie.. huhu

an.wardrobe said...

sgt chantekk!!

alladiin said...

modennya grill zaman skrg ni..cantik2. Klu dulu hmm...

EraNaZeErA.. said...

to ELLYN >

hehehe...


to KAK PIAH >

lalala... silalah...nangis... heheh... siut riak... tp ngan ko aku no hal... kan kak piah..


to BITT >

rasanya... kot... tp mmg tak calar.. kalu nak nnt aku kasi no fon cina tu.. mmg kemas giler dia pasang.. walupun mahal. tp berbaloi..

to MUMMY ADAM >

toche toche

to ANN >

eeee... sukernya... toche...


to ALLADIN >

perubahan zaman.. dulu lain skrg lain.. hehehehe

Bitt said...

ha..buleh2 meh la kasi...nak suh di quote dulu...meh la email kite kat yahoo kite..tak pon u tinggalkan jek no dia dlm shoutmix blog kite lagi senang..thanks ya!

~ NANA ~ said...

huhuhu...haruskah ko mention namaku...hahaha...tau je ko...aq nanes x hengat okeh...nak je aq cabut grill rumah sebelah pasang kat rumah aq...hahah...xp beb..tanda2 grill lama akan tercabut semakin menyerlah..doakan aq menyusuli langkah mu beb....Jacky...tukar grill..ting..haha

EraNaZeErA.. said...

to BITT >

nnti akan diemelkan... walupun mahal tapi mmg puas hati...


to NANA >

harus tak harus la.. tp saja je.. nak bagi ko membara... hehehehe... takper.. aku grill cantik.. ko pagar cantik giler... lariksss....

apa kata ko suh je anak ko menggegarkan grill umah ko selalu... conpem lepas tu tuan zec tukar yg baru... heheheh

PuteriSatu said...

lawa la dik gril tuh....aduhai...berapa riban tu ye bajet buat gril tuh..

EraNaZeErA.. said...

to PUTERI SATU >

hehehe.. tima kasih... blehlah kena ngan kualiti grill tu .... ribannyer.... tuk slinding n pintu dlm 1800.... tp ikut size gak...

tp mmg puas ati...

naja said...

knaja nak tanya.. berapa bajet agak2 untuk utk semua tu ? kalo sudi jawap emelkan pada knaja nurnaja03@gmail.com. Tetiba cam angau plak dengan rupaparas gril itu

thanks...

EraNaZeErA.. said...

to KAK NAJA >

bajet kena tengok besar rumah gak.. maksudnya... size slinding... tingkap... tp rasanya kalu ikut besar rumah era... satu rumah dlm RM5k gak... tp kalu akak berminat... nnt era bagi no. fon si kontraktor tu.. tp cina ler... tp mmg puas hati kak...