nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Wednesday, April 22, 2009



TOCHE !! TOCHE !!






Award cumil ni aku dapat dari MUMMYSYA aka KIN....
(blog yg mmg aku wajib masuk tiap2 ari....hehehehe... coz suka nengok entry makan2...)



tq... my dear friend....




so aku nak kasi gak kat member2 yg dok jengah blog aku.... yg ala2 ni yerk...


silakan n sudi2lah amik n letak kat blog korang2 plak....




ok... DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


5 comments:

mummysya said...

Era, ya entry haku mmg entry suka suka carik makan tapi blog aku nie selalu jer org dengki....

Era, rezeki yg ko aminkan tu tak menjadi...

sedey giler aku.....

EraNaZeErA.. said...

to MUMMYSYA>

abaikan je org yg dengki tu... janji ko n family happy selalu...

ye ke... takper... dont bersedih sgt... cuba lagi.. insyaallah... akan ada... usaha tangga kejayaan..... aku pun nak usaha gak... hehehehe

mamarempit said...

mama tk cute...so, tk brani nk amek awad ni...ekekke

EraNaZeErA.. said...

to MAMAREMPIT >

eeeee... ngengada tau... suma org ada cute tersendiri tau... amik jgn tak amik... daaaa

Bitt said...

alamak kite tak pandai la...nak buat mcm mana? kena copy paste ke..hehehehe...anyway thanks kalo ade niat dihati nak kasi kat kite :D