nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Tuesday, May 26, 2009

DARI HATI....


sempena anibersari yg ke 7 smlm...... wish list aku merangkap keteringinan aku pada satu benda telah tercapai......


peyut dengan penuh kasih sayang (perhhhh ayat tak bleh tahan.....) telah membelikan aku

DISPLAY KABINET....








harga oklah... boleh kurang banyak... aku tawar sehabis2an... (belajar cara CIK TIPAH gitu...) harga asal dalam 1299... kedebuk kedabak aku n peyut minta less... dptlah dlm 850... oklah ... kalu nak beli yg jati betul... fuhhhh mau beribu2....



tp yg ini mmg aku suka giler.... coz nampak MODEN... aku kan masih muda gitu.. hehehe..
(gila lari topik plak...)

so tercapailah akhirnya impian aku nak display kabinet ni.....



TO PEYUT... THANK YOU VERY 4..... I LAP U.... hehehe.... tp yg pasti... walaupun tiada hadiah kasih sayang tetap sama... tak berubah.......

so.... lengkaplah sudah.... sesi memenuhi ruang yang kosong.... gitu....
aku rasa tak perlu banyak barang... cam ni just nice.... hehehe....
apa kata kamu..??? ok ????








nota AKU : bulan dpn besday aku n peyut.... peyut tanya nak apa... aku dengan baik hati ckp tak nak apa2... aku yg nak kasi kat dia plak..... adil lagi saksama... gitu... (bos aku xda satu hari suntuk ... coz ada lawatan ke 3 cawangan sekitar KL.... so... tetiba tanduk sudah kuar.... hehehehe)

16 comments:

Bitt said...

cuba try letak partition antara tempat tengok tv dengan sofas tu...letak mcm curtain yg tali2 mcm bbenang tu jup i kasi link http://b1tt.blogspot.com/2009/05/2nd-week-of-may-lepak-lepaking-b4.html dlm cite ni my cousin house dekat pintu dia yg color merah tu...just kasi cadangan jek ;) nanti i paste info lagi ek kalo u nak hehehe so far its look simple & nice

Mrs.R @ Emi said...

hepi enibeseri!!

EraNaZeErA.. said...

to BiTT >

baru je nengok td... cantik... tp tula anak aku si kenit syasya tu.. amatlah buas n lasak.. kang tak sampai spolah minit abis tercabut benda alah tu.. huhuhhh.....

tunggu dia dah beso n paham bahasa skit... baru leh pakai... tp amatlah cantik... mana nak cari yerk....

EraNaZeErA.. said...

to EMI >

thanks beb...

tipahvogue said...

huhuhu..sgt jeles!!!

tapi nak tanya satu la...MUDA LAGI KAH??? muahahahaha

EraNaZeErA.. said...

to TIPAH >

tau pun jeles... suh jadi MADU aku tak mau.. kalu jadi konpem nnti anibersary peyut belikan... hahahaa...

tuk jwpn soklan hang tu...
uishhhh MUDA segala muda lagi... tu yg peyut cayang gila babas tu.. hehehe... hang mana tau belum kawin..

lg satu kan.. aku ni bknlah perasantan.... tp kalu aku kuar ngan orked mesti dorang tanya... ADIK KA????? seee soklan pertama yg kuar... so.... so... so... itulah jawapan aku...

hehehe... mesti hang nak termuntah kan...

Naughty Adam said...

nice2... suka nengok umh yg simple2 ceni... tapi nak bitau pic kat atas tibi yg sebelah kiri tu senget skit... blk nnt betulkan tau... huhu~

Bitt said...

oo ye laa..betul tuh...lupa plak heehehe anak kite pon dok main belit2 kan diri disitu..hehehe mak nak cantik anak pula yg terbelit esok aheheehe...anyway appy anniversary! ;)

EraNaZeErA.. said...

to ADAM >

toche2... hehee.. mmg bila bkk kipas angin kuat skit je... mula gambo itu pun turut menari ke kiri ke kanan.. udah malaih nak kasi betul.... tp kalu dah tersenget gila babas punya... baru aku kasi betul.... (sbrnya tuan rumah yg malas hehehe)

to BiTT >

hehehe... tu la nak cantik umah kena tunggu anak2 beso dulu...
thanks beb...

rynn2506 said...

wah rumah baru tu dah terisi ye....
cantek..kunin lg tuh....

AQisH said...

alamakkkk..mana beli ni..sgt sesuai lah pulak utk matchkan ngan kabinet tv dan coffe table akak hukhukk..

cantik kabinet tu..mmg moden style..i likee..rmh akak mmg 100% moden sajork hehe..

EraNaZeErA.. said...

to RYNN >

toche toche...


TO AKAK AQiSH >

cantik yerk.. area BANGI... banyak kedai jual.. tp kedai ni je yg bagi kurang sampai 850... yg lain tu sumanya KEDEKUT....

apa lagi kak... cepat3x... belilah...hehehe

AQisH said...

mmg mahal kabinet ni akak tau..sbb akak beli kabinet tv tu pon dh 900 haa lg lerr..kayu solid kan..ramai berkenan tuu..

EraNaZeErA.. said...

to AKAK AQiSH >

tu la.... kak... juling gak nengok harga2 yg ada kat kedai perabot.. sumanya riban2.... yg ni ja... yg bleh kurang ratus2.. huhuhh...

tp mmg betul kak.. kedai ni tinggal yg display je... yg baru kena order 2 minggu baru siap...

tipahvogue said...

eii..pasan!!! *muka dah mula bertukau jadik karer ijo*

EraNaZeErA.. said...

to TIPAH >

ala hang jeles tu.. takper... aku paham... aku tak kecik hati...lalalala