nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Tuesday, May 12, 2009


KANAK-KANAK PUNYA HAL...




SABTU - 9 MEI 2009
TUJUAN - SUKAN ANJURAN TADIKA ORKED....

TEMPAT - PADANG UKM....



so JOM LAYAN apa yg ada....





muka budak bertuah... ORKED...
tahun ni rumah sukan ORKED, rumah HIJAU (ABU BAKAR)..





tengah berkumpul di khemah....


perbarisan masuk padang....



tengah dok bagi barisan ok kot...


tengah dok baca IKRAR...


ni salah satu acara menari n nyanyi lagu CHICKEN DANCE...



game pertama



see ORKED tgh dok lompat dlm gelong... lawak plak nengok dia time ni...


tgk... siap senyum2 lagi...



aku just sempat snap blkg kepala ORKED je.. laju sgt...


RUMAH SUKAN ORKED keseluruhan dapat tempat ke 2.... (2 acara orked JOHAN) tp cara pengiraan dorang...
team 4thn, 5thn, 6thn... dicampur kira berapa game yg menang...
so dapatlah tempat KE 2....


dan last skali... gambo anak dara kenit aku... SYASYA ler...


masa ni syasya tengah nak amik kerusi dari budak tu... ishhhhh kerusi pun nak berebut... tp aku buat tak kisah jelah.. bebudak...







macam dah boring...... dok tunggu lama... syasya pun apa lagi... BLAH.... hehehehe

Tapi...

AKHIRNYA....




berjaya gak syasya dpt itu kerusi... coz budak tu dah balik... hehehe...


cuba nengok... cam kusyuk je si peyut ni... tp entahlah tengah kusyuk nengok anak main sukan ke tengah pikir benda lain... hanya tuan punya diri yg tahu...


nota AKU : penat tp terhibur tengok keletah anak2 bersukan.. yg paling penat TEACHER2... kekadang cam nengok TEACHER plak yg main... hehehe....


AHAD plak... aku g cuci rumah lama... coz hujung bulan ni udah ada penyewa nak masuk... best best... ada la skit income masuk......

4 comments:

Naughty Adam said...

teringat zaman naughtyadam kecik2 dulu aktif tul bersukan dan parents tak pernah miss sukan yg noty masuk... huhU~ beshbeshbesh~

mummysya said...

bila lah kin nak merasa gini ya...

Aries'sya lambat lagi lahhhh

EraNaZeErA.. said...

to N.ADAM >

mmg best... saat kekanaklah yg paling sonok utk dikenangkan... hehehe

to MUMMYSYA >

hehehe... lagi 2 thn merasalah tu.. insyaallah... tp mesti tak sabar kan... nak nengok keletah anak2 kita...

mamarempit said...

bestkan nengok budak2 bsukan..