nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Friday, August 14, 2009

TURN AKU PLAK...




aku adalah kedemaman.... suhu badan smlm cecah 39...
selesema... sampai tersumbat idung.... deyutan jantung adalah laju gak... pernafasan yg mcm susah skit...tp....tp... bukan sbb penyakit itu... doktor kata mungkin sbb TYROID aku menjengah kembali.... so smlm aku terpaksa rela memberi darah aku tuk ditestkan... samada TYROID aku ditahap yg normal atau tinggi yg perlu dirawat... (hehehe.. sbnrnya.. aku yg ngelat jumpa doktor.. dah byk dating aku missss... haaa...skrg sapa yg susah ... aku gak kan...) result darah minggu dpn baru dpt tau...huhhhh
tp... ada tapi yerk... kekawan...
semalam bila aku dah mkn ubat dan ubat pun dah sebati berada didalam perut aku........
Alhamdullillah....
pagi... ni... aku dah ok... dan.... masih gagah memecut ke opis.....dengan laju seperti biasa....
cuma.... aku tak lalu makan..... tp....
bukan sbb aku demam....
sbb... berat aku... naik jd 46kg..... itulah.. sbb knp aku tak lalu makan.... bleh dak?????


hari ni... kat opis aku dah mula org memakai TOPENG starwarsssss..... coz ada sorang pegawai telah terpositif saringan pertama H1N1.... dan telah dikuarantinkan di rumah beliau...


hope beliau akan sembuh... dan harap jgnlah virus itu merebak di opis aku ini....

saja.. je... nak tunjuk tudung syria yg baru aku beli... kainnya ala2 lembut cam tudung ikin...








nota AKU : smlm...dekat 3 jam baru dpt jumpa doktor... huhhhhh berzaman kena tunggu... aku siap bleh mimpi lagi....


4 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

yg lelain tak nak comment
tp nak comment
cantik tudung kak era....
cam wardina ler....wink!

EraNaZeErA.. said...

to ZANA >

ngeh ngeh ngeh.. tudung je cam wardina.. hehehe

alladiin said...

take care dan jgn lupa makan ubat beb di waktu2 ngeri skrg ni...

EraNaZeErA.. said...

to ALLADiiN >

toche bro... ya... skrg ni mmg mengerikan....