nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Wednesday, October 28, 2009




NO MOOD....



malas nak update betul sejak 2 menjak ni...

hmmmm... mcmlah ada yg kesahkan...

bukannya blog terhebat pun... cikai2 ja....

story pun bukanya ada yg gempak2... pun..

sekadar... selingan anak2 aku je...







tp... yg bestnya....

cikai cikai pun.. ada yg bertalak empat ngan aku pun..

bukan main lagi.. dok baca blog cikai aku ni... hahahaha..

tp aku tak marah pun.. sbb... aku open kan blog ni...

satu lagi.. aku baca gak blog mereka2 itu..

tp... tula kan... jangan takbur... tak baik....


TALAK EMPAT KONON.....

tp..nak baca... ok.. tak nak pun ok... gak..

lepas baca... nak kutuk sesama korang pun ok... kalu

tak nak kutuk... ALHAMDULLILLAH.....




ohhh... aku berterima kasih.. kalu betul benda alah ini.....
takleh... tunjuk gambo2 itu.. nnti bleh mengaibkan... dosa tu...






nota AKU :................ kalu dah perangai suka ckp tak serupa bikin... cennilah jadinya....

10 comments:

mamarempit said...

mama kalo ko tk hapdet..mama malas nk bukak bace... buleh??? hahahaha...

Ibuhani said...

samalah kita.....pun tgh x der mood!

EraNaZeErA.. said...

to MAMA >

bleh...bleh.. buat penat karang.. bukak2... yg tu gak.. ye dak... hehehe

to kak HANI >

jom.. kita mencari mood balik... bila nak kuar together2...???hehehe

AQisH said...

uisshh..dh lama x msk blog eera ni..sekali bukak ade je citer panas ;-) mcm akak simple jer..mmg malas nk tulis menda2 yg mendatangkan provokasi nih..wat dekk jer laa hehe..

EraNaZeErA.. said...

to KAK AQisH >

hehe.. era pun mmg jarang dah berupdate kak... nak kata tulis menda yg provok pun xdelah.. tp manusia kan.. ada ja benda yg nak diumpat... letak gambo umah sendiri pun dituduh riak.. so.. cenna tu...

*Miss Geli^ said...

biasala,manusia suka carik bahan..kang kalu tak tunjuk buruk orang lain, camne nak nampak diri sendiri baik?

wei, asid folik banyak lagi ni..nak ke tanak??

EraNaZeErA.. said...

to MISS GELI >

tu la kan.. baru aku tunjuk rumah dua tingkat... belum tunjuk bangelo aku yg tersergam indah... di alam bunian tu... kalu tunjuk tu...hmmmm mau kembang hidung tahap gaban dorang tu.. hehehe..

bleh2x.. aku pun tingin nak ikut jejak hang gak.. nnt... t...t..k aku pun leh jadi cam hang... wakakaka...

MY HEART said...

Tak kisah orang cakap per.. janji saya suka baca blog angahera... hari2 bukak walaupun ni pest tyme komen ahaks!

Masy said...

talak empat?? tetibe blur plaksss hehehe

EraNaZeErA.. said...

to MYHEART >

toche yerk... coz baca gak blog akak yg cikai2 ni..hehehe

to MASY >

aaa... ibarat dah ludah jilat balik... ckp tak moh kawan n amik pusing... tup tup tup dok jengah n siap mengutuk lagi.. tah ke gila talak namanya..