nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Monday, December 14, 2009

DOAKAN SYASYA..


salam.. kekawan...

doakan syasya... moga cepat sembuh....

coz syasya dah Positif Influenza A... sedih hati aku bila doktor bagi tahu tadi..

terus air mata mengalir...

so start malam ni..... doktor dah mula bagi antivirul.....

so kepada semua yg baca blog aku... doakan tuk syasya yerk...









nota AKU :.............. sedih lagi sedih bila terpandang wajah syasya... tp aku kena kuat...... dugaan datang serentak.......... :(

9 comments:

Ibuhani said...

smoga syasya cpt sembuh.....n mama syasya pun kena rehat jugak ekk....

danishahumaira said...

ya allah smg syasya cepat sembuh, awak pun take care ye, dugaan ni

nn said...

salam..
semoga syasya cepat sembuh..
buat mama syasya...jaga diri juga yea...
kuatkan semangat....

Ibu Kimie & Balqis said...

Semoga Syasya cepat sembuh..dan tabah menghadapi dugaan ini....jaga diri elok2 juga.

EdaManAli said...

insyaAllah, kak...syasya pasti sembuh. akak byk2 b'doa...doa ibu adalah doa yg mudah t'makbul...kerana kelembutan jiwa ibu...
byk dugaan akak lately, harap akak tabah. & akak pn kene byk2 rehat n b'tenang.

-ur silent reader-

onniey84 said...

Ya Allah sembuhkan lah syasya seperti sediakala..
kesian kak era...tabahkan hati yer kak..kuatkan semangat

shima said...

"Ya Allah, kau sembuhkanlah Syasya".

Buat era, sabar dan kuatkan semangat tau.

mamarempit said...

Kuatkan semangat...solat hajat ...mudah2an syasya akan sihat....

EraNaZeErA.. said...

to ALL>

thanks... kerana mendoakan syasya... n me... hope syasya akan sembuh seperti sediakala...