nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Tuesday, May 25, 2010

SEPERAIS…..!!!!!

suka suka suka…

wah tetiba kan…. dok suka suka suka…

cam org sasau lak… hehee

sebenarnya… hati aku adalah riang gumbira….

kan.. ari ni.. anibersary aku n peyut… yg ke 8…

ooo.. takut plak.. sbb… kata orang… bila alam rumahtangga masuk ke 5 tahun ke atas…

lagi hebat dugaan yang akan mendatang…

tapi bak kata pepatah…

sedangkan lidah lagi tergigit… inikan pulak ERA n PEYUTkan…

ok.. dah melalut plak… sebenarnya…

hari ni.. aku dpt PREZEN dari peyut… sempena HARI KAMI berdua…

first…. adalah ini…

-

-

-

-

DSC00369

kek batik sarawak…. amatlah sedap….

dan… yang kedua… yg paling menggumbirakan hati aku… adalah…

ini…

-

-

-

-

-

DSC00367

SONY ERICSON …. ViVaZ….

ok..kasi closeup skit…

DSC00367

8GB… and 8.1megapixel….

DSC00380

DSC00381

handphone.. ni… lebih kurang bentuk cam Samsung OMNIA… tapi yg ini agak kecil skit daripada samsung… maksudnya.. pendek cumil gitu.. hehe.. :D dan ViVaz ni… lebih kurang function mcm kamera sony aku tu… bleh amik style panorama, detect smile pun ada…. kira ok lah… video pun sharp… ok.. clear…

dan..aku telah menciwi…berFB dah.. hehee… best2…

apa2 pun… aku amat suker prezen ini… kalu aku.. mana mampu mau beli ini tipon.. hehee…

thanks yerk.. wahai peyut…. hehe…

hadiah aku tuk peyut.. kena tunggu bulan depan… sbb dpt bonus… bulan ni… kureng mengizinkan… hehehe…

DSC00370

hasil tangkapan pertama… dengan tipon ViVaZ…

eh.. aku telah menjadi bam bam dengan jayanya…. :D

nota AKU :………. mimpi menjadi kenyataan….. gembira… mengiringi gembira ….. Alhamdulillah….

6 comments:

Beautyfull_Maria said...

Happy Anniversary Kak..Moga akak terus berbahagia bersama keluarga tercinta...

Rizziela said...

Wah! bestnya dapat hadiah..jeles I

EraNaZeErA.. said...

to BEUTYFULL MARIA >

thanks dear... insyaallah... moga kekal selamanya... amin

to RIZZIELA >

hehe.. sila menjeleskan diri anda... :D

Elyn said...

perghhh hadiah meletupssss. terliur aku ekekekek

imanamani said...

waalalllaaaaaaaaaaaaahhhhhh ...kelas ..... handphone...lagik... maka nya... sila la padam kan impian itu samsung OMNIA wokeh..hahahha...

EraNaZeErA.. said...

to ELYN >

ekekekeekkke...

to IMANAMANI >

ya.. ya.. kena padamkan samsung OMNIA dari minda ku.. hehee...
tp ini pun dah ok... i likee...