nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Saturday, June 12, 2010

12 JUN 79… MY DAY…

 

alhamdullillah… hari ini.. genap…

usia aku.. 31 tahun….. syukur.. masih diberi kesempatan untuk meneruskan..

perjalanan hidup…ini..

kejap ja kan masa berlalu.. dah 31tahun umur aku…

moga dengan bertambahnya umur aku ini.. apa yang diingin dan

dirancang akan berjalan dengan lancar…. dan moga dimurahkan rezeki

aku,suami dan anak2 dan juga… keluarga aku…

dan… moga apa yang aku hajati dimakbulkan.. amin…

dan.. many many many toche… kat kekawan yang wish aku kat FB… yang

mendoakan kebahagiaan buat aku.. insyaallahh.. sama2lah kita mendoakan

kebahagian tuk kita semua…. amin :D

DSC00603

comel tak aku kecit2… hehee... rasanya.. muka saper.. Orked or syasya… :D

 

 

dan.. besday card… dari… peyut….

patutlah.. tadi balik ja.. terus suh aku bubuh nasi.. rupanya… si peyut.. nak selitkan kat laptop aku.. ala2.. seperais…… gak.. hehe…

apa2pun.. toche… very 4 my dear…. so cantik kad ni…

 

DSC00610

kad… dan pewangi yang berbentuk 2 hati….

 

DSC00611

 

hadiah…. dah dpt.. masa anibersari hari tu kan..kira sekali harung lah.. tp

mana tau.. tup tup… ada lagi… hehe.. kalau ada.. alhamdulillah.. kalu

takder.. pun alhamdulillah…

yang penting.. kebahagiaan sefamily… hingga hujung nyawa…

so.. next week.. turn peyut plak.. 15 Jun .. sama bulan sama tahun…. ada

hadiah.. dah nak belikan tuk peyut.. tapi biasalah aku.. ni.. kenalah tunggu

gaji… + bulan ni.. dpt bonus.. so bolehlah.. aku belikan.. apa yg diidamkan…

hehehe :D

 

 

 

 

 

nota AKU : syukur… kerana masih diberi kebahagiaan… sepanjang bergelar seorang ibu dan seorang isteri… selama 8 tahun… dan berbagai pengalaman dilalui..dan semua itu..adalah satu cabaran dalam menempuh perjalanan hidup ini..  dan berdoa agar kebahagiaan ini akan kekal buat selamanya… dan aku juga mendoakan kalian2 semua bahagia hingga hujung nyawa…. amin :D

9 comments:

Beautyfull_Maria said...

Selamat Hari Lahir Kak..Moga pjg umur serta dilimpahkan rezeki yang berganda-ganda dan dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang tahun

Shana Alang said...

Beb, Hepi bestday.... Semoga makin cun & ceria & dilimpahkan dgn segala yg baik2 belaka...

ps: Sori lambat wish. My 'muka buku' x leh bukak, so, wish kat sini je lah.....

Noorul Wawan said...

Happy birthday kak... Moga dilimpahi sinar kebahagiaan yg berpanjangan ye.. Amin~

kak wos said...

happy belated birthday eera!
semoga hidup hang sentiasa di dlm limpah rahmat dr Nya. aminn.

sWeEtDaRLinG said...

happy belated burfday... sangat bertuah ko sbb laki ko ada gak nak bg kad burfday.... kalau laki aku, jangan kata kad, adiah puun asyik laa belated smpai berbulan

Rizziela said...

Selamat Hari Lahir

MY HEART said...

Happy birthday kak era,

semoga panjang umur dan murah rejeki. bahagia bersama-sama keluarga, kehidupan dirahmati dan diberkati serta hope ur dream come true...

EraNaZeErA.. said...

to BEUTIFUL MARIA >

toche dik... moga2 dptlah rezeki peyut junior.. hehee..:D


to SYANA >

thanks beb.. patutlah jrg nampak berMUKA BUKU... hehe..


to NOORUL WAWAN >

toche very 4 dik... :D


to WOS >

amin amin amin... moga sentiasa dilimpah rahmat dengan rahmat yang baik2... :D

EraNaZeErA.. said...

to SWEETDARLING >

thanks beb... bahagian masing2.. aku mgkn bertuah dari bab ini... ko bertuah.. dari bab lain.. hehe..
tp kira oklah.. lambat2 pun adoo gak.. hehe.. dah nama pun lelaki kan... tak gitu.. :D

to RIZIELA >

toche very 4 dear :D

to MY HEART >

thanks a lot... moga2 dream2.. nak peyut junior termakbul... amin.. doa2kan akak yerk... :D