nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Wednesday, October 27, 2010

BEGINILAH.. HARI2...







ginilah... aku.. tiap2 hari.. dari start masuk opis.. sampai balik...
cuma time nak gi ladies n keluar lunch time je.. aku tanggal stokin tu...


bilik baru aku ni.. amatlah sejuk gilerrr.. boleh beku jadi ketul ais rasanya... heh
tapi mana tak sejuk... saluran aircond.. sampai 2 dalam bilik aku..
cuba nengok...



nmpk tak yg panjang tu.. 3 lubang panjang.. adalah tmpt aircond....
ni.. bahagian depan meja aku....

ni pulak bahagian belakang aku.. dkt lemari fail... see.... ada 3 saluran aircond gak..
mau lah aku tak beku....

dah suruh staff yang handle bahagian aircond ni.. slow aircond dlm bilik aku..
dorang dah habis slow.. tpi still sejuk gilerrr...

aduhhsssssssss... tak bestlah ... lagu ni...






nota AKU : tak bleh nak buat kerja kalau terlalu sejuk... baik panas.. aku leh bukak kipas.. lagi best.... tul tak???




4 comments:

imanamani said...

tembak tepat wooo saluran tu..depan depan ... beku jari kaki....

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

kalo off kan 1 tk leh ke ....sejuk sgt...pedih nk tarik idung...terus sakit kepala..migrain..kalo akak le..hehehe...

sw33tdarling.com said...

uiihh aku pun tak tahan sejuk wooo....!!

EraNaZeErA.. said...

to IMANAMANI >

bukan jari kaki.. satu badan dah beku.... hehee

to MAMAREMPIT>

takleh.. sbb ni.. satu bangunan.. kecuali bilik bos... huhuhhhh... tu yg tension tu.. mmg sakit kepala.. dah demam dah pun.... huhuhhh


to AMY >

samolah kito.. yo...