nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Sunday, December 19, 2010

S.E….. SUDAH :-D

 

akhirnya….. impian menjadi kenyataan…..

wah.. mcm yo yo oooo ja kan….

seminggu ja… dah siap…. walaupun jangkaan adalah dua minggu…

yehaaaa… suker22222…..

so…. settle… transformasi cat dan tukar seat…..

seat… peyut tukar ke warna gelap…. seat dari kereta passo…..

so… tak lah.. nampak sangat kalau ada kekotoran yg tertinggal…hehee…

so… kata peyut…. last touchup… adalah…. mau tukar sportrim plak…

katernya lagi… mau tukar sportrim kaler putih plak…. aduhhhhhhhhh…. sukernya… aku dengar…. mmg sportrim warna putih… keidaman aku selama ini…. :D

so kiranya.. mcm impian menjadi kenyataan lagi… hehee

Photo1123

dari dpn… ok.. tak?????

Photo1124

belakang….

Photo1125

sisi… kalau dah pakai sportrim kaler putih… sure lagi gempakkkkkkkk…eheee

Photo1122

dan…. seat warna gelap…..

so…. udah settle bab kereta…. bulan dpn kena pikir bab dalam rumah plak…. heee.. ada byk plan yg belum dilaksanakan dalam rumah nih…..

 

nota AKU :…. hehee… aku sudah level 21 main cityville….. masih lagi.. terjebak… entahlah bila mau berenti… makin syiokkkkkk plak….

10 comments:

Cik Yut said...

Ehem....
Dari semalam ku tunngu kedatangannya. Pagi ni baru nampak.
Oh ye, jgn lupa tambah SE kat belakang, baru nampak lagi SE..
hehehe

EraNaZeErA.. said...

to CIK YUT >

hehe...
akan ditambah... nnti en.peyut akan belikan.. hehee....

ok.... tak kaler nih???

Noorul Wawan said...
This comment has been removed by the author.
onniey84 said...

comey nya keta akak tu.....

Beautyfull_Maria said...

Cantiknyer kete akak tur!!!Warna mcm tur stakat nie x penah nmpk lg org pakai so mmg la nmpk gempak!!!

imanamani said...

dak syasya suka taknaik keta tu skrg ni ?? :)

imanamani said...

ek eh...background blog pun udah tukar warna kuning...

Gwen said...

uit..branik hang taruk no. plate keta hang skali kat sini...ish laaa...

zaman skang bahyer la weih dok dedah2kan sangat no plate keta, umah or etc etc...

better be careful beb!!

EraNaZeErA.. said...

to ONNIEY >

ma sih.... :D

to BEAUTIFUL MARIA >

toche.... aaa.. skrg ni.. myvi lum ada lagi yg kaler nih.. tp taktaulah.. kalau kawasan2 lain dah ada.. cuma kawasan bangi ni mcm lum ada... so... bleh dikira gempak lagi lah... eeheee...

to IMANAMANI >

suka.. tp asyik dok tanya.. awat tak cat kaler pink... hehee...

EraNaZeErA.. said...

to GWEN >

oooo.. takbleh yerk... tawakal jalah.. sbb dah buat.. heee..

hang doa2kan.. sama tuk aku..moga2 takda apa2 yg terjadi....