nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Tuesday, February 22, 2011

22.2 .. ADALAH HARI DAK KECIT NIHHHH :D





hari nih.. genap.. usia SYASYA AMEERA IRDINA... 4 TAHUN..



wah kejap ja.. kan.. 4 tahun sudah...... tahun depan dah masuk tadika...
pastu.. tadika lagi.. pastu.. masuk tahun 1..wah... cptnya.

mgkn akan buat small celebration kat dak syasya nih... dia sendiri yg request....
nak tiup lilin katanya..nak gantung belon banyak2..katanya...

dan... yg paling best... bukan main lagi request hadiah kat abahnya...
nak kereta mainan yg dia leh naik..bawa sendiri...

amboi2... bkn main ko yerk... sekali minta kereta tu.... aduhhhhh fening fening...tp aku taklah fening..sbb dia minta kat abahnya..hehe...

so...



SELAMAT HARI LAHIR SYASYA AMEERA....

MOGA MEMBESAR DENGAN JAYANYA..

DAN MENJADI ANAK YG CEMERLANG GEMILANG... DAN

BERJAYA DALAM HIDUP.....



syasya masa berusia... 2 hari...



eeee... syok pulak..nengok masa baby mcm ni... best gomol2 nih....hehe...









nota AKU : kejap ja..anak2 dah besar....







8 comments:

imanamani said...

selamat ulang tahun kelahiran syasya...semoga menjadi anak yang baik dan solehah ..patuh pada umi dan ayah. semoga berjaya dunia dan akhirat.di lindungi Allah selalu...amin....

hugs2 untuk syasya tau umi ...

nn said...

happy 4th birthday syasya...

izz said...

happy bday syasya dearie.. moga menjadi permata yg amat berharga utk ummi dan ayah..

danishahumaira said...

hepi birthday syasya

rosdiana said...

mmng budak masuk umor pat tawon akan rekues nak tiup lilin ek?
anak aku pun centu.
isk.

EraNaZeErA.. said...

toche untie2 semua....

p/s : ros.. kan kan.. mgkn naluri nak tiup lilin..muncul dari umur pat tawon kot..hehe...

mya said...

happy birthday syasya..
semoga jd anak yang baik :)

tipahvogue said...

baru nak wish tapi tetiba tak jadi la... senyum jek, boleh?? :D