nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Wednesday, February 23, 2011

SIAP

Ok mula2 jaja gambar dak syasya dulu. Bergaya ngan beg kuning yg very the santekkk. Adiah besday dr MAK ngasuh. Kehulur kehilir dok usung beg 2. Hehee

So, berbalik kepada SIAP, bkn nak siap sesapa, tp ..... hari ni lega lg lapang, coz suma dah siap tuk sabtu nih. Confirmation dr semua pun dah dpt, katering pun dah order, tinggal nak pek jajan ja. Just penuhi hajat dak lasak tu nak tiup lilin konsepnya. Hheeee




Nota AKU: wos sila dtg bw bakal menantu aku yg tak kelip2 padang aku masa p pasar malam hari tu. Hehee





Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

imanamani said...

very the glamm laa beg syasya..hahahah

Mamarempit said...

waaa....dh ada calon menantu ek......erkk...akak pun nk carik calon menantu gak le.....ada tak anak dara sapa2 yg pandai basuh kain guna papan bergigi tu.....???? :p

EraNaZeErA.. said...

to IMANAMANI >

hehe.. mak dia ckp biar jadi gegirl skit..hehe.. tu yg very the glamm tu..tp jap ja..smlm udah tak moh dah.. bawa beg ben10 balik..hehee


to MAMA >

hehe..calon menantu di alam kecik2..hehe... amboi.. mcm tu..sapa pun tak moh jadi menantu mama... takutttttt.... hehee