nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Monday, April 4, 2011

MARI MENCUBA

Start minggu lepas, aku dah start ambik benda alah kat atas 2.

Sbb aku mau turunkan berat aku dlm 4-5kg. Mau jadikan berat aku 45-44kg. Hope tercapailah.

Tp walaupun amik ubat ni, mkn ttp kena kontrol gak. Kalu ko amik ubat yg beratus beribu pun, mkn ko melantak nasi siang mlm tak hengat, nan hadoonya ko akan kurus.

So, aku mmg jarang amik nasi. Seminggu skalik ja. Yg selebihnya makan buah, biskut ngan sup2 ja.

So, ubat ni sekotak ada 10paket=3kotak=30paket=rm150 sajo.
Oklah. murah skit dr DeBella.



Nota AKU : habis ubat ni ja, en peyut mau belanja DeBella. Sukerrrrrr



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

y@t said...

blh tahan ke mkn nasi semgu skali...mcm nk try je..tp mampu kah aku betahan x mkn nasi..huhuhuu..chaiyok2 kak..

wanna said...

akak dah krus lah wanna tgk..serius..

wanna yang debab nie pon tak berusaha utk kurus..akak yg kurus nak lagik kurus.huwaaaaaaa...malu nie..

EraNaZeErA.. said...

to YAT >

boleh ja kalau kita dah biasa..kalau tak biasa..awal2 tu..mgkn sengsara skit..hehee
tp.. kalau betul2 nak kurus kenalah kuatkan iman..hehe

to WANNA >

ishh taklah..dah naik tu badan akak... tu yg pulun nak kurus tu..hehee

rosdiana said...

bang peyut.
banjer ler wos jugek..
nak join..

EraNaZeErA.. said...

to ROS >

hahaha... bleh bleh... meh tolong mop lantai umah bang peyut dulu..