nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Tuesday, May 3, 2011

HA!!!..MAU SKODENG APA TU??

 

gila lama benau tak update… tp.. apa da hal…

takda sapa kisah….. tp dlm tak kisah2 pun..

ada jgklah..terjengui 2,3 kerat… yg sekodeng blog malap nih..

hehee.. tak sangka i tau… ingatkan u tak suka…

tp tetiba terjengoiiiii jugak yerk… nuffnang tak tipu kan kan kan…

takpa2,…. blog ni open.. eberibadi bleh baca…

tak dosa pun… hhee… sila2..

DSC02226

 

ok..jom jom.. mau cerita skit… tp idaklah byk.. yg byk gambar ja..

cerita pun..idaklah yg sensasi..tp cerita bab kuarga ja…

bab apa lagi..nak cerita..dah nama pun ada kuarga.. tak gitu ????

so..meh kita senyum2… sbb senyum tak perlu kata apa2…hehee

DSC02218 

smlm kan cuti..dan seperti menunggu bulan jatuh ke riba bila en peyut ckp tak keja… dan dan idea menjelma.. dan konsep adalah merialisasikan impian anak2…hehe… so… bila dah impian anak2 direalisasikan… umi tumpang gembira dan tumpang sekaki..hehee….

kali nih.. dak orked request dan teruja sgt2 mau ke A FAMOSA… aku syak..dia ingat tempat nih… ada tmpt main2 game kot..sbb keterujaan yg terlampau2… smpi2 melaka..terus tak smpt2 ajak p FAMOSA…

bila skali smpi ja… terus muka dia mcm blurrrrrrrrrr giler….. hahaha.. lawak plak aku nengok… siap ckp… “NI KE UMI.. A FAMOSA…” BETUL KE UMI…

awat chekkkk, chek ingat ada tmpt main game ka?…hehee

 

budak yg keterujaan melampau2 mau ke sini.. tp skali smpi.. blurrrr ja muka dia…heheee..

DSC02200

tgk..bkn main laju lagi dak syasya ngan dak orked naik ke atas…semput aku… nak kejar..sib baik ada alang dorang…

 

 

dah settle2 kat A FAMOSA.. naiklah..beca seround…. ni hajat dak syasya plak.. beria2 dia nak naik beca… siap buat show lagi atas beca..haha… nyanyi gaya2 pelat…hehee

 

 

budak yg happy dpt naik beca…

 

beria-ia peyut nak kasi nmpk kapal nih..skali gambar dah halusssssss ja….

 

ok kasi… crop skit..baru clear gambar ngan anak2….

DSC02173

peyut plak..bergambar ngan anak2….

dak syasya yg susah nau mau amik gambar… orked..mmg lentokkkkk… gambar mmg byk dalam muzium kapal ni..tp malas mau letak semua… sbb dlm FB dah ada semua….

 

mau gak selit tu..gambar ngan en peyut..

 

mau sembunyikan beg plastik air..smpi dah mcm nyanyi lagu negaraku plak…

tp suka2 gamba ni… dah mcm zaman2 bercintan cintun dulu plak..hehe…

dan gamba yg paling paling aku suka… gambar dak dorang nih.. nmpk mcm ntahlah… sweet sgt….. kakak kat dpn..adik kat belakang….hehee..

 

ok.. settle.. bab penuhi hajat anak2… penuhi hajat bini bilalah plak…hehe..

tp..dalam pala otak dah ada…perancangan nih… sempena anibersari yg ke 9 bulan nih…. kejap ja kan… 9 tahun sudah….

so… bergumbiralah dengan kuarga selagi punya waktu…. :D

 

nota AKU :… kalau dah anak2 gembira… apa lagi mau kata…. kita pun gumbiralah… tu yg lebih penting…anak dulu.. baru diri sendiri…. tak gitu?????

3 comments:

rosdiana said...

amboi..
peluk-peluk peyut.
amboi..
peluk-peluk peyut.
amboi..
peluk-peluk peyut.

EraNaZeErA.. said...

to ROS >

amboi amboi amboi... i suke tawww.. peluk2 nih... tambah ukwah...heheee

cik gObu said...

mesti dorg nk g afamosa water world tue kan kak

sekali dpt pergi kota a famosa

belasah jek lah