nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Sunday, June 12, 2011

MY DAY :D

update ......hehee










alhamdullillah... 12 Jun 2011...

genap 32 tahun...

masih diberi peluang dan diberi kesempatan untuk terus hidup...

Syukur padaNYA....


thanks pada yang wish kat FB....







tghari tadi... peyut balik...bawa kek ... so sambut anak beranak ja...yg paling teruja adalah dak syasya...kek tu umpama kek besday dia...hehe...











dan.... hadiah dri peyut ttp ada ... dan aku dpt benda yg mmg ala2 wish list..hehe...






hadiah dri peyut... white lappy.... kecik.... suker22.... toche syg... sbb senantiasa memenuhi impian isterimu ini..hehhee... konsep rejeki dikongsi bersama...kan kan kan...




muka anak dara yg begitu keterujaan...nak potong kek... hehe









nota AKU : terharu.. sbb dak Orked dah siap2 buat kad besday tuk aku.... :D





4 comments:

nn said...

happy birthday anty...from 3 aiman... :)

EraNaZeErA.. said...

to NN >

toche...very 4... :D

Cik Yut said...

Yeeah...konsep 'rejeki dikongsi bersama' I looike!!

Hee...toche toche...azrie pun makan kek tu!!

eeer..tapi rasa cam kak era je yg banyak dapat.. heeee

EraNaZeErA.. said...

to CIK YUT >

ya..mmg kena pakai konsep tu.. baru bahagia...

kita jiran pun mcm tu gak...heheh... oh dak kecit tu dah pandai makan yerk....

hehe... dpt lebih skit ja..sbb kak era ni bak kata orked..umi ni miskin kan.. asal minta barang je..xda duit..hehe...