nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Thursday, July 7, 2011

NASiB BAiK DiA TOLONG..

Akhirnya dpt gak tiket wayang nih.. Kalau ikut aku mmg tak berambik ler.. Sbb aku bknya arif nau jln2 KL nih. Yg aku arif hanya MidValley, Sogo, jalan Tar.. Dah tu ja.. Yg lain hancusssss

So, bilamana dak Wos nih mau ikhlas hati nak tolong amik apa lagi.. Ucapan terima kasih jelah.. Hehee

Toche Wos.. Jasamu ku kenang..

Kalau korang nak tau sapa WOS.. Sila p blog ni.. "bilarosdianamenaip.blogspot.com"
Aku tak reti plak nak letak link pakai fon nih..



Nota AKU : brg yg lepas jgn dikenang, positif2lah...




Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

*Miss Geli^ said...

wahhh...wos dah mentaip semula..takde la pulak wos nak bgtau aku kan? sesenyap je buat blog..sentap tau

EraNaZeErA.. said...

Miss GELI >

wos ni kan Remaja PURBA..so.. org remaja purba mmg peel mcm tu.. hehe...

rosdiana said...

ngada kan kau nowa?
cubit perot baru tau.

yer era,
tima kasih era.
aku ikhlas tolong.
takde niat nak rampas kasih syg hang dari peyut.
kuaser la haihhhhh!

nak tengok muvi apa haaah?
mcm semua pun tak best jer..

EraNaZeErA.. said...

ROSDIANA >

nowa ngadas ala retis fofuler tu.hikhiks....kan nowa...

ya ya aku tau... hang ikhlas.. aku tak memunipulasikan keikhlasan hang itu..

teranfomer bleh dak lagi...