nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Tuesday, September 4, 2012

BERAYA.. OPEN HOUSE POTLUCK


Gambar pertama.. Adalah menu aku yg mmg aku suka sgt.buat.. Tp kali ni mmg kekawan yg nak dtg beraya request nak.makan laksa.. So.. Hari Sabtu 1/9/12... Maka.. Beramai ramailah kekawan aku yg dtg.. Dlm 7 biji kereta gak..

Aku masak laksa..dlm 50ekor ikan.. Laksa terengganu pun ada gak.. Best nengok kekawan makan..

Gambaq kedua plak..sebahgian tetamu.yg dtg.. 

Habis layan tetamu... Mlmnya plak.. Aku ada OPEN HOUSE POTLUCK.. ha mcm pelik.kan.. Tp.sila percaya.. Mmg ada mcm tu.. Hehee...

Jadinya tuan rumah masak.nasi lemak..smbl sotong petai..sambal nasi lemak..ikan bilis goreng..air.. Tetamu lain ada yg bawa pai.. Puding..laksa..aku ler tu.. Perut semestinya kena bawa.. Hahaa.. Tp mmg best... Meriah2..

Jadinya gambaq no 3 dan 4 adalah.. Gambaq yg menerangkan.kejadian.OPEN.HOUSE POTLUCK...

Makan2..sembang2..gelak2.. Dlm kul 11.00 mlm..tuan.rumah pun.dah menguap..jadinya kekami.sebagai tetamu pun beransurlah.. Hehee..

So kepada tuan.rumah.. Terima kasih ya.. Sbb jemput OPEN HOUSE POTLUCK.. 


Nota aku... SELAMAT.HARI RAYA





Sent from Samsung Mobile

5 comments:

Bondarock said...

...terasa lagi kat tekak aku kuah laksa pekat ko tu eera !

*terbaeeekkkkk*

EraNaZeErA.. said...

kak Diela...

hehe.. makasih....

nnti meh buat potluck rumah aku plak... bleh mkn laksa lagi.. tu ja yg aku pandai masak

kin said...

mama kin kata sedappp sgt :)

EraNaZeErA.. said...

Kin,

terima kasih.. nnti kita buat potluck bawa mama ko skali.. wah.. terus suka bila kena puji nih...

tipahvogue said...

bila hang nak buat open house utk jemput kami plak?