nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Thursday, February 5, 2009

AWARD DARI KAK TINIE....


award ni aku dpt hari Rabu bersamaan 4 februari 2009.....
kak tinie... senior DSK aku masa kat PPD.....


yang bestnya dapat sekali 4.... kira 4+1 terus.....
tetiba terasa sayu plak... dpt award cenni... heheh... over tau



TOCHE TOCHE very 4 yerk akak....
len kali bagilah lagi... hehehe....



so aku pun nak bermurah hati nak kasi award ni kat kekawan
blogger aku.... so amiklah yerk... wahai kekawan ku...



- AdAm apm -

- NANA -

- UmIe -

- KM -
( ko amik tempek cpt.. jgn sumbung hehehe)

- Ellyn -

- masviona -

- mummylicia -

- mummyadam -
- mummysya -

- anasfadilah -

- Jesnita -

- Shafinaz -

- Zatul -
- Rynn -
- Izzti -
- Eida2008 -
- iamqimie -
- mamarempit -
- wansteddy -

(aku malas nak letak link korang2 suma) so so sorry yerk....)

so amik yerk kekawan ku sekalian, kepada CIK TIPAH n KAK PIAH aka ROS Cantek... korang dah dpt gak kan dari kak tinie... so aku malas nak kasi lagi..... tp kalau korang sudi nak amik... i tak kisah... i ikhlas bagi kat u all.....daaaaaaaaaaaaaaaaaaa

8 comments:

izZti.izztiHa ;-) said...

time kaseh akak..hihiks..dpt jugak award..lalala..

rynn2506 said...

TQ...tq COZ MENGINGATI KITE... tp kite xleh nak makbulkan hajat awak tu sbb kite xleh access blog kite wat sementara waktu...coz server down...

so sorry dear,kalo dah ok nnt kite hapdet okeh...

EraNaZeErA.. said...

TO IZZTI >

sama2... amik jgn tak amik tau...


TO RYNN >

welcome... takpe pelan2... nnti dah bleh... letak lah yerk...

Eida said...

salam ..
mekasih..

Elyn said...

time kasih......

EraNaZeErA.. said...

TO EIDA n ELLYN >

kasih diterima...hehehe

The Journey.. said...

thanks 4 d award beb!

~ Nana ~ said...

erk...adakah..nana itu namaku....heheh..thx beb...*cess..ntah2 orng lain...** pepepon..ko tetap ku sayang,....wah..ayat bodek...