nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Friday, February 6, 2009

ORKED n SYASYA....


aku just xmau blog aku ni xberupdate... so kesimpulannya... aku nak tempekkan gambar
anak2 dara aku... uissshhhh... anak dara.... hmmmm besar dah anak2 aku yerk...


sbnrnya masa entry ni terpublish kat blog aku....
aku dah berada kat KAMPUNG HALAMAN PEYUT.... adik lelaki peyut kawin.....
so kira layan jelah... gamba2 anak2 aku ni....

ORKED
Orked ni kalau bab bergambar... mesti nak wat aksi terlentok2.... gediksss... tul anak dar aku ni...

ni plak bila aku suh senyum nampak gigi... tp nmpk sgt senyum yg dibuat2....

SYASYA pulak...

syasya ni mmg susuh nak suruh amik gambo... kalau amik pun.... nilah jadinya... ada je memek muka yg dibuatnya....



muncung giler mulut tu....
ni plak jadi hantu gigi...

tp aku suka gambar ni... coz dorang jadi BORIA.... skrg ni aku mmg suka beli baju sama.... saja... tak dpt anak kembar... tp still bleh bg anak2 pakai baju sama... skrg ni brand PONEY sng nak cari baju yg sama.... cute comel je aku nengok...
dorang pun suka sgt kalau dpt pakai baju yg sama....



nota : bila dipandang gambar2 ni... rupanya dah besar dah anak aku... dan aku pun dah meningkat tua jugak....

3 comments:

jesnita_ns said...

budak² mmg cepat membesar..rasa mcm baru je lahirkan dia org..tgk dia org meniarap pastu bertatih..tup tup esok dh nk dpt menantu..hehehehe

rynn2506 said...

hrmm...cumel² je anak dara awak ye era...

kite pon kepingin nak dpt baby girl tp satu dah disimpan diSANA, skg ni tgh menanti tp x tau la apa jantinanye....

erm...keeping cute ya girls....

EraNaZeErA.. said...

TO JES >

ya betul... jap ja rasa... nengok2 dah besar... kita pun dah makin tua... huhuhu... tp tua pun totap cun lagi... hehehe...

TO RYNN>

tima kasih... comel mcm mak dia ke???

tak per rynn insyaallah... nnti dpt lagi...ALLAH maha berkuasa kan...

TAHNIAH yerk... jaga diri n kandungan bebaik yerk... jgn lasak2 sgt tau...