nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Tuesday, February 24, 2009

cumil TAK SAYA??????

syasya dok tak dok... nak pakai benda alah ni...

bertahan plak dok atas kepala si kenit ni...

yg best tu... syasya ni syok abis bila org dok ckp
cantik... tu yg melekat lama tu...




on the way nak ke ALAMANDA....



ni plak masa masuk K-4, masa dok pusing2 menyebe lampu kipas tuk umah baru, sampai ja kat tmpt TV, terus si kenit syasya ni dok BerSILA.... baik punya ngadap tengok TV...




satu lg... si kenit syasya ni punya pe'el, pantang nampak benda2 yg bleh bergerak camni... konpem nak naik... so aku kalu nak kuar.. mesti aku dah ready duit syiling.....



serabut kalo dok mengamuk nangis nak naik..... dpt naik seround pun ok dah.... pastu ada la yg dok tumpang sekaki.... hehehe...sapa lagi ORKED ler...
ni plak gambo ORKED yg terlatest.... asyik gambo syasya je..kan... ORKED pun dah pandai komplen.... apasal asyik gamba adik je...
so KAKAK, umi dah letak gambo kakak yg comel tau...


jelingan manja ORKED...

.................................................................................................................................

nota : happy bila dok nengok pe'el anak2 ni....

6 comments:

miszrLina said...

wah...chumel la syasya pki key tu....
nak gak dia pki lama2 eh...

kakak Orked pon chumel gak.... dia dah pandai jealous yaaa.... hehe

EraNaZeErA.. said...

to MISZRLINA >

tu la yg heran tu... nak plak pakai lama2... mgkn syasya syok sbb dok ckp cantik kot....

hmmm... orked mmg kuat jeles dah skrg ni... kuat merajuk gak... tak bleh nampak kita lebihkan adik... mesti jeles...

mummysya said...

cutenya.....

Mmg macam-macam pe'el dema semua nie...kekadang sampai tak tahan gelak sampai pecah perut dengor ayat-ayat cinta mereka....

pinkiss said...

err.. t0mpang cubit pipi sekali.

larriikk..

EraNaZeErA.. said...

to MUMMYSYA >

tul tu... kalu dgr syasya ckp mesti rasa lucu.. sumanya yg ujung2.... kekadang tu kalu tgh stress... bleh ketawa...

to AKAk akak PINKISS >

hehee.... thanks coz tinggal gak jejak di teratak yg ala2 ini...

~ cpm ~ said...

hehe...tu yg best tu ada gegel...kompem ske gaya...eh..orked sebijik rupa ko la era....cute n manis...*ske la tu*