nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Monday, February 9, 2009

PRIVATEKAN BLOG...


sbnrnya aku just bagi pihak adik aku IJAh aka MAMAZULAIKHA...

nak inform n minta maaf kat blogger2 yang selama ni dok singgah

baca blog khas memorizulaikha... coz start hari ni iaitu malam ni...

ijah privatekan dulu blog tu...


coz sejak dua menjak ni....

anak beranak pengasuh mereng tu menyibuk dok menyerang di blog tu...

ijah malas nak layan dan rasa serabut sgt..
tunggu sampai ijah rasa nak bukak balik blog tu.... coz
anak beranak pompuan tu... mmg pandai menyamar skrg ni.. dah la sebelum tu si menantu
dok mencarut n maki ijah dlm blog tu... mmg tak bermoral langsung...
mcm dia plak yg ditimpa musibah...


so ijah privatekan dulu blog tu... lagipun skrg ni kes tu dah sampai kat

pihak POLIS bukit aman..... tengah tunggu jawapan dr sana...

harap2 semuanya berpihak pada yg benar....


so kepada sesiapa blogger yg selalu dok jengah n FOLLOWERS blog itu... kalau nak

emelkan pada aku emel address atau yg mana dah ada emel ijah... emelkan dekat ijah.. dan
terpulanglah pada ijah sama ada nak ke tak... ... ...


harap korang yg dok jengah blog tu tak kecik hati apa yang ijah

buat skrg ni.... harap faham situasi ijah buat masa skrg ni....


harap kalian2 semua doakan agar kebenaran terjawab jugak....

nota : emel aku : eranazeera@gmail.com....

26 comments:

mummysya said...

satu hari nanti ALLAH tunjukkan balasan untuk orang macam tu dear........

Biarlah, sampai bila diaorg tu nak buat jahat...

Kita doakan yaaa... Jangan berhenti menulis yaaa....

EraNaZeErA.. said...

to MUMMYSYA >

thanks... harap semua perbuatan keji dorang akan dpat balasan yg setimpal...

insyaallah selagi otak ni masih ada idea... hehehe....

Umie said...

agaknya diorg puas kot dapat maki hamun ijah thru her blog tuh...eee,x paham aku ngan PMTP anak beranak tuh...cepat2 la sedar diri sikit...xpela kan Era,doa orang yg teraniaya nie lebih mudah dimakbulkan Allah insSyaAllah...

EraNaZeErA.. said...

to UMIE >

dorang mmg takpuas hati tu... takut dengan bayang2 sendiri... dah buat salah... org mcm tu selagi ALLAH tak tunjukkan balasan mmg tak akan sedar punya... insyaallah sama2lah kita berdoa agar segala apa yg belum terjawab akan terjawab jugak...

Elyn said...

ptt la dh x le msk... x pe la bwk byk bersabar.... mesti ade hikmahnyer!!!

grrlpower said...

salam akk..
sy slalu je ikuti blog memorizulaikha 2..
rase mcm xlengkap plak bile xdpt bace blog 2..
mmmm klu dpertimbangkan sy nk trus bace blog 2..
ni email sy arieysha_1003@yahoo.com..

semoga yg blaku dpt petunjuk yg jelas.. smoga roh adik zulaikha aman dan dtempatkan di syurga.. amin..

EraNaZeErA.. said...

To ELLYN >

insyaallah selagi mampu bersabar kami semua akan bersabar..

To GRRLPOWER .

akak minta maaf bg pihak adik akak.. tp harap pham keadaan dia... walaupun dah 4 bln arwah pergi tp terasa baru semalam kehilangan arwah..rindu yg amat sangat...

nnti akak bagi kat adik akak... kalau dia dah add kan insyaallah akan akan bagitahu nanti...

anwy thanks coz bagi support kat adik akak...

Alicia said...

laaa...terlambat tau le i ni yer....ater camner nak nengok??? :(

Anasfadilah said...

harap pmtp tu masuk jail

amennnn

kalau udah mereng,masuk tanjung rambutan pun ok.

p/s::kalaudah bodohbangkai,memang malas nak kata apedah.

EraNaZeErA.. said...

TO MUMMYLICIA >

bagi emel..nnti ijah add kan...


to ANASFADILAH >

minta2 cam2 la.. biarlah dia rasa dan tahu setiap perbuatan jahat ada balasannya..

MasNurin said...

Soh ija sabar, orang yang rasa bersalah memang akan buat perangai pelik2. Saya selalu baca blog awak dan ijah, silent reader jer. Sedih bila baca luahan hati dia. Oklah maybe bole suoh ijah add kan saya. http://akuorangmelaka.blogspot.com ( email - akuorangmelaka@yahoo.com)

EraNaZeErA.. said...

to MASNURIN >

terima kasih coz support ijah selama ini. insyaallah.. nnti saya minta ijah add kan...

onniey84 said...

akak..plis invite onniey..mmg ari2 masuk blog tuuu.plizzz

Tijah Lawa said...

wah! dah buat salah lagi mau serang2. dia blm kena lagi kalu 1 m'sia punyer blogger/supporter serang rumah dia plak.

Nana said...

Salam,k hani slalu ikuti blog arwah baby. Setiap kali tgk gambar baby hati tersentuh esp tgk mata bundar baby tuh...K Hani salute sgt pd ijah yg begitu sabar hadapi musibah dan masih kuat utk teruskan kehidupan. Ibu mana yg sanggup anak dia disakiti, lg pulak kejam mcm tu. InsyaAllah, Allah bersama org yg sabar. Harap2 k hani still dpt ikuti perkembangan kes baby ya...email k hani: hannihanni@yahoo.com. TQ

mummy_adam said...

sabar jer lah.. insyaallah.. Allah akan balas atas apa yg dia buat.. yang salah tetap salah..

izZti.izztiHa ;-) said...

ni emel izzti tie_ah@yahoo.com..nak ikut perkembangan kes r..

R I N I . R A N I said...

melampau btul kaum kerabat PMTP tuh. dah buat salah, lg mau serang2 ijah. cuba kalo benda yg sama jadik pada dorang..mmg takde hati perut, takde perasaan lngsung. sy sakit hati sgt kat dorang. mintak2 satu hari nnti, dorang dpt rasa derita yg ijah rasa

selama nih sy slalu ikuti blog ijah. tiap2 kali lepas baca, mesti rasa sebak sgt, sbb dpt bayangkan mcm mana perasaan sorang ibu bile kehilangan anak. lebih2 lagi, sy sndiri ada anak yg lebih kurang baya adik Zulaiqha..anak yg sekecik tuh, yg innocent, kenapa ada org sanggup nak dera...sy cukup tak paham dgn keluarga PMTP nih. dah ilang langsung ker perikemanusiaan dorang...

sy harap sgt2 kalo ijah dpt add sy jd blog reader dia. ni email address sy
wanharini@yahoo.com.my

izza ibu syahmi & syaqira said...

i'm one of the blog followers... moga ija makin tabah.. dan moga rezeki itu sentiasa mengiringi... rezeki yang tak terjangkau dek akal fikiran manusia.. Tuhan itu Maha Mengetahui..

EraNaZeErA.. said...

to ONNIEY >

nnti emelkan akak yerk.

to TIjAH LAWA >

biasalah org kalau dah bersalah centuler perangainya... tu la kan... kang pakat2 kita wat demotrasi kat dpn umah dia baru tau langit tu tinggi ke rendah...

to K HANI >

ok era dah addkan...

to MUMMY ADAM , IZZTI >

akak dah addkan...

EraNaZeErA.. said...

to RINI >

thanks coz selalu jengah blog tu... insyaallah akan saya addkan...

to IZZA >

thanks coz jd follower blog tu.. emelkan emel address nnti era addkan... and sorry yerk.. harap paham knp ijah buat camni....

Nana said...

Era, tq for the link. Appreciate it

Mummy Zacky n Nuyeen said...

Hi era..dh ikut kisah arwah baby zulaikha dari mula rasa sayang sgt kalo x dapat ikuti perkembangan ijah..bukan nk menyibuk tp nk sama2 berkongsi prasaan ijah...harap leh add saya... n_hidayani@yahoo.com.au

buat ijah tabahkan hati..sama2 la kita berdoa agar hari pembalasan utk si sewel tu akan tiba jugak..

izza, ibu Syahmi & syaqira said...

izza_sayang@yahoo.com... actually, my husband yg mula2 amik kes ija ni.. tp sbb kes bwh umo kena bhgn kanak2 n sksual yg amik kes.. but my hubby ade ckp babysitter tu mmg mcm tak bape betul.. we'll see..

EraNaZeErA.. said...

to IZZA >

oh ye ker? husband polis kat taman melawati yerk? tu la kalau tengok muka bbysitter tu mmg cam org sewel dah.. pas2 dok mengamuk tak tentu pasal...

insyaallah nnti saya addkan... and thanks coz selalu jengah blog khas tu...

to NUYEEN >

insyaallah akan diaddkan...

LoVe.. LiFe said...

salam..
Lya always read blog zulaikha tuh. n i think if Lya kat tempat ur sis mesti Lya x sekuat itu. boleh x kalu Lya nak follow perkembangan tuh. paper pun nie emel add lya. ilhamdihati@yahoo.com.

hopefully ur sis ok. insyaallah kebenaran akan terserlah jua akhirnya.