nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Tuesday, February 3, 2009




YEEEEHA.... MY RUMAH BARU AKU SEFAMILY....

ye kekawan ku sekalian....
nilah rumah yg aku n peyut dok tunggu2 tu... siap jgk akhirnya...





kunci dah dapat... tp belum g jengok lagi... gambar ni pun aku

amik dari AQ aka NANA... coz dia dah p jenguk dah... kebetulan kami berjiran belakang rumah...

so aku minta izin cilok gambar rumah dia dulu..... dan diizinkan..... lagipun sama je paras rupa

rumah kami ni... cuma bezanya pun rumah aku dua dari hujung kalau aku tak silap... nnti nak conpem ngan peyut dulu...

tu la peyut asyik sibuk je .... sampai blm smpt nak gi nengok.... isshhhhh tak tau nak luah


cenna lagi.... yg pasti hati aku berkata
..........................................................................
...............................................................................

....................................................... ALHAMDULLILLAH..... ........................ DAN

lepas ni.... ringan skit keja aku... tak payah nak mengangkut barang2, anak2 turun ke parking jejauh................. lega skit....


so... lepas siap suma apa yg nak dipasangkan nnti... insyaallah akan ada kenduri doa selamat.....
.......................................................................
.......................................
..................




nota : hati berbunga riang... walaupun jiwa masih kacau.... sedih sedih gak... tp kalau dah suka mesti kena happy.....

16 comments:

izZti.izztiHa ;-) said...

yeah umah baru..kt ner tuh?mhl x?

EraNaZeErA.. said...

kat bangi..taman kajang impian... hmmmmm bleh ler harganya tuk area2 bangi.. dan bagi akak yg tak berapa kaya ni..hehehe...

TiNiE said...

santek nyer umah..bes bes..nyway tahniah!!

Anasfadilah said...

wah!!bestnye rumah atas tanah!

bestbestbest!

tahniah :)

jesnita_ns said...

akhirnya dpt gak ek kunci umah ..mesti tak sabo nk msk nt kn..make sure duit siap byk² kak sbb mcm² nt nk dibuat..hehehehehe Selamat Menghias Rumah Baru yer..

~ Nana ~ said...

beb....sape bg ko amek gambo tu...wahahaha...gurau aje...wey..berbaloi a beli..aq ske a design dia...hehe...kalau xd pepe ...khamis ni aq masuk ...hahaha..jgn jeleeezzzz....hiks...

p/s: beb...AQ tu shortform for aku la.....hehe

Mrs.R @ Emi said...

alhamdulillah..lps nih leh la start deco mendeco ek eera.

Mya said...

wah rumah baru.. cantikk..

suked8787 said...

Salam....sori curik2 masuk dlm blog akak. Saya ni isteri Dj Epoi (kwn k tinie). Boleh tgk blog Dj Epoi dlm link blogger blog k tinie.

Fuiyoooo dh ada umah baru...kalu ada rezeki nk renovate umah ker...nk buat dapur ker...boleh ler calling2 Dj Epoi sbb semua tu line dia...try la....Boleh click kt Projek Fantasia kt Blog dia.

rynn2506 said...

wah...santeknye umah dia....
nnt dah masuk tetpek lg ye pic umah baru tu..mesti lg santek kan...

yanizan said...

congrates...sedia je ar fulussnyer...weheheheh..pelan~pelan kayuh....

Elyn said...

jeles la org dh ade umah sendiri.... kite ni masih lagi berangan huwaaaa

EraNaZeErA.. said...

To KAK TINIE > tima sih tima sih...

ANASFADILAH > mmg best giler dpt umah atas tanah... lega beb... awy thanks...

JESNITA > tu la bonus pun soyap je ni... ingat nak wat kabinet dapur dulu... silap2 kena korek duit tabung hahaha,...

EraNaZeErA.. said...

to NANA > ala jiran kan... kongsi kegembiraan... heheh.. aku tghri ni nak p tengok ler... smlm peyut dah p tp masuk kot pintu belakang coz gate dpn still kunci... aik dah nak masuk... dah siap pasang lampu semua bagai ker.... isshhhh tak sabo benar...

ye ke.. aku ingat AQ tu nampak manja... wakaka...

EraNaZeErA.. said...

to EMI > ye kena curi deko bersama ERIC ni.. eh apasal blog ko aku tak lerh masuk... ko private kan yerk..... ooooo sumbung....yerk...

MAYA > tima sih.. nnt aku buat kenduri akan ku jemput kekawan aku... tungggu.....

SUKED8787 > firstly tima sih jengah blog akak... takper.... tak kisah sesapa pun nak masuk blog ni... akak lagi suka... tmbh ramai kawan...

OH ye ke... renovate tu tak ler.. tp nak wat kabinet dapur... nnt kita calling2 yerk...


RYNN > ha semestinya ditempekkan... dah nama pun BLOGGER...hehehe... tunggu

EraNaZeErA.. said...

to KAK IJAN >

Thanks....ya FULUS FULUS mula akan berterbangan keluar dari simpanannya.... hahaha... tp takmau kayuh bleh dak... nak naik speed bot terus... hehehe... gila cam kaya plak....

ELLYN >
takpe... nnti adaler tu... usaha tangga kejayaan... susah2 dahulu... nanti conpem senang punya... silap2 boleh wat BANGLO...