nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Thursday, April 30, 2009

AKU DAH BALIK....



yeeahhh.... akhirnya tpt jam 12.00tgh aku dah jejak kaki kat umah tercinta ku...

huhhhhh rindu giler babas punya kat orked n syasya... dan juga buah ati aku peyut...

hehehehe.....
percutian yg amat sonok giler... penat... n duit ku abis dibelanjakan..

entry2 akan menyusul kemudian..... penat mau istirehat jap....f



aku n kekawan... gi bersuka2 di Denpasar BALI.....indonesia.... first time aku g jejalan luar malaysia ni... ngan kekawan... mmg hapening giler... tima kasih kat CIK TIPAH aka ADEQ yg sudi ajak aku, kak yati n ida... nnti leh lagi.. kita bersuka2 yerk... thanks gak kat kak Gee n suami dan KONAH yg giler2 punya... mmg best joint korang2....




cantik tak pemandangan kat belakang tu...
lagi cantik bila ada kitarang suma kan... hehehe






nota AKU :....... abis licin duit yg aku tkr.... cuma aku tinggalkan 1000 rupiah tuk wat kenangan... hehehehe... cam jakun plak.... (semuanya dlm 3juta lebih aku dah abis belanja.... fuhhhh cam org kaya je bunyinya... tp duit MALAYSIA takler banyak mana pun...)

12 comments:

pinkiss said...

ada keychain tuk akak tak?

EraNaZeErA.. said...

to AKAK PINKISS >

hehee... ada3x...kasi alamat.... emelkan kat eranazeera@gmail.com.. insyaallah akan diposkan...

mamarempit said...

wa..bestnye jenjalan...bilo la den dapek poi kan???

Mrs.R @ Emi said...

my turn akan menyusul xlama lg...tp di bandung ya..bukannya di bali dong

masviona said...

huhuhu...bali mmg best last year saya pun berjuta² rupiah jugak hbs kat sana...hiksss

untuk ler masu gi kabus tak tebal leh amik gmbr kat valcano tuh masa sy gi kabus tebal giler...huhuhu

mummy_adam said...

wah besh nyer... sya sgt jeles.. waaaa

Anonymous said...

Huh... jutawan, jutawan sekali sekala memang seronok jadi jutawan. Ada beli buah salak yang hutan punya?

EraNaZeErA.. said...

to MAMAREMPIT >

hehee.. mmg best... takper... ada rezeki suatu hari nnt musti akan pegi gak... sabar yerk...


to EMI >

wah... best tu g bandung... aku nak gak pegi sana... tp kena kumpul duit balik lah... la ni dah pokai... heheee

to MASVIONA >

oooo kalu cam tu kena g lagi la tu... hmmmm best... tp lagi best kalu g honeymoon hehehe..

EraNaZeErA.. said...

to MUMMY ADAM >

best best best... gi gosok2 abang baik punya... lepas tu conpem abang bawa... hehehe


to ANONY >

hehee..jutawan yg hanya layak di sana je.. kalu kat malaysia... hmmmmm... bila tahun ler nak jd jutawan.... member2 suma beli.. tp kita tak beli... kureng berminat ngan buah salak... lagipun buat berat beg je...

tipahvogue said...

aiseh, laju ja hang apdet noo...ilang seri arh kalo ceni! ahakssssss

EraNaZeErA.. said...

to TIPAH >

aku apdet ala2 je..selebihnya tunggu hang la... klik disini tajuk aku... bleh tak... hehehehe

Umie said...

wahhh...bestnye Bali!!!

Pi honeymoon ke sana pun best gak kan???? hehehe