nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Thursday, April 9, 2009

APA YERK????





dak SYASYA... yg mmg over bila amik gambo...


dan lihatlah INTRO ini... dulu... lalalala...








.................................












.................................












......................................










...................................














....................................








nota AKU : OK tak.. masih dalam progress....

14 comments:

dekboy said...

huhuhu tomeiii

Mrs.R @ Emi said...

ok je..sempoi...
snnff..sniff..bestnyer bau sofa baru..hikhik

~ NANA ~ said...

adehhh...pedih mata..darah mata...idung pun...hhehehe...harus aq lepak rumah ko sambil baring2 makan kuih...hahaha

AQisH said...

oklah tu..akak sampai skrg lom beli sofa lagi haha..

mummy_adam said...

wah... best nyer umah baru.. mesti penat mengemas kan..tp puas hati lah, nampak hasil.. :)

izza-ibu syahmi syaqira said...

for intro it's more than expected kan.. hehehe.. area sofa tu kalo era letak satu lampu berdiri ala2 ikea cun gak rasenyer.. ;)

EraNaZeErA.. said...

to DEKBOY >

toche toche

to AMY >

hehehe... wangi yerk...

to NANA >

tu baru darah mata hidung nengok dlm.. ko lum nengok luar lg.. grill baru aku yg ala debommm .... hahahaha... mau terjojol biji mata ko... hehehehe... sabar2 yerk.. sambil urut dada skit... lalalala


to akak AQISH >

hehehe....

EraNaZeErA.. said...

to MUMMYADAM >

mmg best... tp penat jgn ckp ler.. sampai ke ari terasa sengal2 lg.. huhuhu...

to IZZA_IBU SHAHMI >

tu la.. masih ada lagi kak yg tak complete... tp tengah nak mengira bajet dulu... huhuhu.. coz dah banyak pulus yg kuar.... tp cadangan lampu mmg menarik.... tq kak...

Umie said...

ehh Era, nnt kalau tgk iklan Ribena kan, cuba tgk model budak tu..muka dia sama la mcm syasya...hehehe

yupp, mmg sgt sesuai kalau era letak lampu berdiri kat sudut tu...nmpk match gitu..ehehhe

Elyn said...

pergh cun tu!!!! nk pinjam bleh sofa tu ekeekek

EraNaZeErA.. said...

to UMIE >

sama yerk... wokeh nanti akan ku perhatikan bila itu iklan muncul..

sesuai yerk.. hehee... kena tunggu gaji lain plak... pulus dah nak kering... lalalala


to ELYN >

pinjam xleh.. mai duduk dlm 5 minit je bleh.. hehehehe

nn said...

salam
cantik umah baru...
dan cantik juga deco nye
walopun simple...
duk bangi ke?seksyen bape yek?

EraNaZeErA.. said...

to NN >

salam...
terima kasih..
tp still belum siap sepenuhnya...
ada lg yg tertinggal...

sebelah ngan seksyen 7 dan seksyen 8...

ari tu kita pernah bertembung kat JJ Cheras Selatan.. tp cam segan nak menegur... hehehee

malaysia baru said...

Indah dan cantik kalau kita boleh mempertahankan cara hidup kita menutup aurat.

Masa pantas berlalu, kita bukan lagi budak2 kecil atau belasan tahun...tapi kita dah dewasa, dah ada tanggungjawab melaksanakan AGAMA Allah sewaktu hidup ini.

Jom tutup aurat... Malulah terdedah sana sini semua orang nampak...

Kesian kat beloved husband, nanti dia kena jawab kenapa isterinya tak tutup aurat.. So, kalau betul sayang suami, tutuplah aurat...

Tapi menutup aurat bukan hanya pakai tudung... Ada lagi..