nnf

Tentang AKU

My photo
Melayari kehidupan didunia tidak semudah yg disangkakan...begitu juga dengan perhubungan sesama manusia...tetapi kehidupan akan menjadi begitu indah jika pandai menyelaminya... dan yang paling penting MAKLUK ASING TIDAK MUNCUL....LALALA

Tuesday, April 7, 2009




YOHUUUU.................



wah.... dah lama gak aku tak bersiaran di blog aku ni yerk...

sebenarnya.... last week... ari jumaat aku cuti....

ada misi besar nak diuruskan bagi melaksanakan MISI besar

itu pada HUJUNG BULAN nanti.....
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... tak sabo rasanya......
tp apa2pun..... thankayou... to my peyut..... coz memberi keizinan...

wokehhhh bab tu nnti aku cita lain entry...



cuti hujung minggu.... adalah sangat padat bagi aku...

coz aku dah PINDAH................








so mmg meletihkan... sampaikan semalam aku amik CUTI SEGERA...


badan aku terasa sengal2 gila..... tp aku amat berpuas hati...


sumanya dah selesai.... tinggal tunggu SOFA dari CAVENZI je...


ari ni baru dorang anta.....


gambar... nan ada.... coz mmg tak sempat nak menyenap....


sibuk dan penat giler.... tp akan aku entrykan keadaan rumah


aku selepas suma perabot dah ada......


cuma aku amat berterima kasih kepada kekawan PEYUT...


dalam 7 orang tak salah aku... yg tolong mengangkut barang2...


dari rumah lama sampai ke rumah baru...


tak lupa gak member2 adik aku... NOFAL....


hmmmmmmmmm... akan aku jemput makan2...


bagi membalas budi dorang2.....






so............... aku juga akan menjemput member2... se DSK... member2 BLOG....


tarikh....... akan diberitahu kelak.....



ok... daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
..................................................................................
nota AKU : takut plak nak letak gambo2... rumah pindah aku ni.. takut nnti disalah tafsirkan ..... nnti tersebar plak gosip2 (cewah2 mcm aku ni artis plak)...mengatakan aku nak meriakan diri plak.... eeeeeeeeeeee takut..... tp adat n lumrah kehidupan.... ttp ada yg tak puas hati dengan cara hidup kita.... yg penting... blog aku... AKU PUNYA SKE ARH!!!!!!.... hehehehe....

16 comments:

Masy said...

alaaaa kak, letaklah gambau.. bole le org tgk konsep.. kot2 bole dpt idea nk mekap umah ni hah.. heheheeh~

EraNaZeErA.. said...

TO MASY >

hehehe... nnt akak letakkan... tunggu siap sepenuhnya.... ni mesti dah ada plan nak beli umah ni...

tp xler best mana pun akak menDEKO umah... biasa2 je...

Ibuhani said...

seronok pindah umah baru kan.....selamat berhijrah ke mahligai baru.....

pinkiss said...

ko publish je gambar² tu. peduli hapa dgn kata orang.. aku camtu je. janji aku suka. lalaa..

Elyn said...

haah letak je la!!! x sabar nk tgk umah bawu ngan perabutss bawussss hihihi ptt la senyap je!!

~ NANA ~ said...

letak je beb....pedulikkan...haha...
aq tau misi ko tuuu...jgn lupa beli ole ole ya....nnti kita tukar2la...hahaha

NISREEFA said...

best nyer pindah rumah kan.. letak je la eera.. peduliks la kata org kan.. blog kita kita nyer suker la kan..

EraNaZeErA.. said...

to IBUHANI >

sonok... tp letih giler.... sampai ari ni terasa lagi.. td siap g tido jap kat bilik kerani... coz mata dah xleh angkat.. hehehee

to AKAK PINKISS>

heheh.. akan diletakkan... malas nak pikir org busuk hati... kan kan kan.... tungguuuuuu lalalala

to ELLYN >

senyap ada makna.... nntikan ..... cewah... mcm best je hehehehe

EraNaZeErA.. said...

to NANA >

wokeh bebeh... no hal jiran punya pasal... lalala

to AKAK IMA >

okeh kak.... tunggu ..........
hehehe

izza-ibu syahmi syaqira said...

bestnyer... tahniah era... bangga je tengok.. tempek jerk gamba2 tu... apede hal dgn org2 yg jeles tu.. hihihi..

Anonymous said...

ala letak jela gamba..dulikkan ngn org2 yg dengki tuh..x sabar2 ni nk tgk...akak ske sgt tgk pic rumah2 org...:)

-kak sham-

EraNaZeErA.. said...

to IZZA >

tima kasih... insyaallah kalu dah siap sepenuhnya.. akan dientrykan...

to KAK SHAM >

okeh kak... akan diletakkan... hmmmmm mmg betul kak... era pun suka nengok rumah org lain.. baru leh dpt idea skit...

AQisH said...

tu la era akak pon penah pk mcm era gak rasa cam takut je nak ltk pic rmh..tp ni kan blog kita..mmg kita punye suka aaa janji niat nak share news jer kan ;-)

wahh cat rmh dia striking gitu..dah ada gak deco² akak sampai skrg lom lg :-(

Masy said...

dah beli pun kak, dah setahun duduk :) tp mcm x hias mende lg sbb idea xdok pehtu duit pun ala2 je huhuh

Mommy Prince said...

ala eera ..letak lah.. lantak pi lah kaki pendengki dan busuk hati.. kalau dah hati cam bangkai takleh nk wat ape.. sukehati ar blog kite..nk letak ape pun

Mommy Prince said...

ala eera ..letak lah.. lantak pi lah kaki pendengki dan busuk hati.. kalau dah hati cam bangkai takleh nk wat ape.. sukehati ar blog kite..nk letak ape pun